Яйчен пастет

Яйчен пастет

0

Сварете яйцата много твърдо, оставете да изстинат и ги обелете. Нарежете сиренето, пуешкото месо и заедно с яйцата ги сипете в блендер или...

1

Яйчен Шейк

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно яйчен шейк в Езине.бг.
Яйчен пунш

Яйчен пунш

 

белтъци, смесвайки внимателно. Разсипете яйчения пунш в подходящи чаши и гарнирайте с останалата част от белтъците. Отгоре поръсете с настъргана портокалова кора....

Яйчен крем

Яйчен крем

 

и при непрекъснато бъркане добавете към горещото мляко. Бъркайте непрекъснато, докато кремът се сгъсти. Така приготвения яйчен крем разсипете...

Плодов шейк

Плодов шейк

2 

разтвори. Прибавете натрошен лед във високи чаши и сипете от плодовия шейк. По желание украсете чашите с резени плодове....

Бананов шейк

Бананов шейк

15 

Нарежете банана, сложете го в блендер с прясното мляко, меда, лимоновия сок, леда и сладоледа. Пасирайте за кратко и поднесете във високи...

Ягодов шейк

Ягодов шейк

 

Разделяме млякото на половина. Едната половина пасираме с ягодите, едната ванилия и захар на вкус, а другата с бананите, другата ванилия и пак...

Малинов шейк

Малинов шейк

 

Всички продукти се разбиват в шейкър за 1 минута....

Тропически шейк

Тропически шейк

 

Коктейлът се приготвя като се пасират всички съставки - банана заедно с киселото мляко, сока от ананас, кокосовата сметана, малините, които по...

Млечен шейк

Млечен шейк

3 

Ябълките се обелват и изчистват. Прибавят се и другите съставки. Разбива се добре и се пие веднага. Ако престои потъмнява...

Шоколадов шейк

Шоколадов шейк

17 

Смесват се прясното мляко, шоколадовото мляко, какаото и захарта. Разбърква се добре. Налива се в шест чаши по 250 мл. Във всяка се слагат течен...

Кубински яйчен сладкиш

Кубински яйчен сладкиш

6 

Разбийте много добре жълтъците с миксер и ги изсипете в малка, намазана с масло тавичка. Пекат се 45 минути на слаба фурна. От захарта, 200 мл...

Пилешко с яйчен сос

Пилешко с яйчен сос

 

Сложете пилешките филета да се сварят във вода, извадете ги после и ги нарежете на по-едри късове. Оваляйте ги в микс от сол, черен и червен...