Гъши дроб

Гъши дроб

0

нарежда канапе от шайбите ябълка, върху тях се поставя гъшият дроб. Полива се с винен сос и се гарнира със запечени зеленчуци....

1

Ястия с Гъши Дроб

Открий всички 50 кулинарни идеи относно ястия с гъши дроб в Езине.бг.
Лазаня с праз и гъши дроб

Лазаня с праз и гъши дроб

отгоре се слага гъшия дроб. Най-отгоре се слага дъсчица с тежест, която да притиска сместа. Оставя се за 24 часа в хладилника. Приготвя се сос...

Гъши дроб с ябълки и мед

Гъши дроб с ябълки и мед

Измиваме и нарязваме на големи парчета дроба. Нарязваме лука на кръгчета, ябълките на лентички. Изпържваме дроба за 3-4 минути в сгорещената...

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

1

Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили...

Дроб сарма

Дроб сарма

3

малко бульон и по 1 лъжичка от размитото с вода доматено пюре и се пекат в умерена фурна. Готовото ястие се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....

Супа дроб

Супа дроб

лимон и магданоз. Разбийте яйцата и застройте супата, като я темперирате внимателно. Може да поднесете супата дроб с пържен хляб....

Булгурено ястие

Булгурено ястие

Нарежете на ситно лука и го запържете в сгорещеното олио. Щом лукът омекне добавете булгура, оставете го да се позапържи. Залейте с около...

Дроб чорба

Дроб чорба

Джоланът се измива добре и се вари. В бульона му се слагат корените за супа, подправките и измития черен дроб. След като дробът се свари, се...

Зеленчукова подправка за ястия

Зеленчукова подправка за ястия

Всички продукти се почистват много добре. Отстраняват се дръжките и семките им и се нарязват на ситно. Към тях прибавяме ситно нарязаните лук...

Сос за рибни ястия

Сос за рибни ястия

1

Ядките се смилат, разбъркват се с чаша вода и се пасират. Разбива се маслото, към което се добавят един по един жълтъците и към тях се...

Оригинална агнешка дроб сарма

Оригинална агнешка дроб сарма

фурна. Върху всяка сърма се слага парче масло. Опечена дроб сърмата се залива с разбитото яйце, кисело мляко и брашно, след което се запича отново....

Шишче от дроб

Шишче от дроб

Птичият дроб се измива и се набожда на шиш, като се редува с парченце ябълка, намазват се с олио и се пекат. Посоляват се след като се извадят от грила и по желание се овкусяват с прясно смлян черен пипер....