Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Курбан от Овче Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Курбан от Овче Месо

Как се Прави Курбан от Овче Месо

Прегледай всички 12 подбрани съвети за как се прави курбан от овче месо в Ezine.bg.
Курбан чорба с овче месоКурбан чорба с овче месо
Щом месото омекне, се добавят нарязаните зеленчуци. Посолява се и се вари до пълна готовност на месото. Сервира се гореща....
Овче месо с ориз на фурнаОвче месо с ориз на фурна
Сервирайте овче месо с ориз на фурна топло....
Марината за овче месоМарината за овче месо
Тези продукти са достатъчни за мариноването на 500-700 г овче месо....
Капама с овче месоКапама с овче месо
По желание поднесете капамата с овче месо с кисело мляко....
Домашен суджук с овче месоДомашен суджук с овче месо
Домашен суджук с овче месо сервираме с домашно вино. Наздраве!...
Блатечки ще прави курбанБлатечки ще прави курбан
Асен Блатечки ще прави курбан тези дни, след като успя да се размине с удавяне и измръзване в рамките на един ден....
Курбан чорба от агнешко месо без дреболииКурбан чорба от агнешко месо без дреболии
Овкусява се със сол на вкус и малко черен пипер по желание. Вари се още 20 минути и готово. Вкусна и лесна курбан чорба....
Курбан чорбаКурбан чорба
6
Месото, нарязано на късчета, се вари в подсолена вода заедно с дребно нарязаните моркови и целина....
Агнешки курбанАгнешки курбан
Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз....
Прави банички с яйца и сиренеПрави банички с яйца и сирене
Правите банички с яйца и сирене са много вкусни....
Агнешко месо с кускусАгнешко месо с кускус
Нарязаното на парчета месо изпържваме за 15-20 минути в 3 с.л. сгорещено масло, добавяме 1 ч.ч. вода, 1 ч.л. сол, кориандъра, червения пипер, нарязаните...
Овнешко месо с патладжаниОвнешко месо с патладжани
Нарязваме на парчета овнешкото месо. Слагаме го в тефлонов съд върху котлона да се задуши в собствената си мазнина със солта....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: