Ezine.bg»Избрани Колекции»Рецепта за Домашно Червено Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
18
Домашно ризото с червено вино
Разтопяваме половината масло и в него запържваме наситнения лук, прибавяме ориза и разбъркваме.
Запържваме за кратко и посоляваме, прибавяме виното...
Ягоди в червено вино
Почистете ягодите и ги нарежете наполовина. Поръсете ги със захарта и сипете виното. Добавете ванилията. Покрийте и и охладете за 1 ден в хладилник...
Боле с червено вино
Виното се излива в дълбок съд. Прибавят се ситно настърганите кори от лимон и портокалова кора, канелата, карамфила и захарта.
Сместа се разбърква...
Марината с червено вино
Подготвеното пилешко месо се залива с приготвената марината с червено вино и престоява 24 часа, като е хубаво на всеки 6 часа да се обръща....
Сос Болонезе с червено вино
Може дори да използвате сос Болонезе с червено вино за направата на любимата си лазаня....
Поширани круши с червено вино
Поливаме със сиропа пошираните круши с червено вино и ги сервираме.
Да ви е сладко!...
Морски език в червено вино
Загрейте фурната на 160 градуса. Сложете филетата морски език в тава, сипете виното и водата. Добавете черния пипер, лука, дафиновия лист и поръсете...
Лучена супа с червено вино
Разтопете маслото, добавете нарязаните лук и чесън и ги задушете на слаб огън за 30-тина минути, като от време на време разбърквате.
Овкусете...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: