Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Сладко Руло с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладко Руло с Мармалад

Сладко Руло с Мармалад

Открий всички 12 подбрани съвети за сладко руло с мармалад в Ezine.bg.
Руло с мармалад и пудра захарРуло с мармалад и пудра захар
38
Мажем топло с мармалад и завиваме на руло. Изстинало го ръсим с пудра захар. Да Ви е сладко!...
Руло с шипков мармалад и орехиРуло с шипков мармалад и орехи
Внимателно завиваме на стегнато руло и поръсваме с пудра захар....
Бързо бисквитено руло с мармалад и маслоБързо бисквитено руло с мармалад и масло
маслото и мармалада до хомогенна смес)....
Мармалад с ябълкиМармалад с ябълки
По желание може да ароматизирате мармалада с канела или листа индрише, които се добавят, когато започне да се сгъстява....
Руло с мармаладРуло с мармалад
6
Опечената платка се поставя върху кърпа, намазва се с мармалада, поръсва се с ореховите ядки и канелата и се навива на руло....
Мармалад от портокалиМармалад от портокали
1
Страхотна рецепта за мармалад от портокали....
Мармалад от шипкиМармалад от шипки
2
Готовият мармалад се сгъстява. Още горещ се разсипва в бурканчета, затварят се и се стерилизират за около 10 минути....
Мармалад от кайсииМармалад от кайсии
3
Кайсиите се обелват и нарязват на половинки, след това се добавя захарта и всичко се оставя да заври. Веднага след това се сместа се изсипва в...
Мармалад от ябълкиМармалад от ябълки
4
Ябълките се измиват, нарязват се на парчета и се варят в малко вода до омекване. Отцеждат се и се претриват през сито. Получената каша се...
Мармалад от морковиМармалад от моркови
Когато точката на желиране е достигната, изсипвате мармалада в предварително затоплени бурканчета и веднага затваряте....
Мармалад от дюлиМармалад от дюли
Мармаладът насипвате в буркани, които престояват отворени една нощ....
Мармалад от черешиМармалад от череши
1
Черешовия мармалад се вари докато лъжицата започне да оставя трайна следа....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: