Ezine.bg»Избрани Колекции»Великденски Сладки и Курабийки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Великденски Сладки и Курабийки

Великденски Сладки и Курабийки

Прегледай всички 12 авторски предложения за великденски сладки и курабийки в Ezine.bg.
Великденски сладкиВеликденски сладки
3
С нея се пълнят великденските курабии. Пекат се в намазнена тава до бледозлатисто оцветяване. По желание се ръсят в пудра захар....
Бабините великденски курабийкиБабините великденски курабийки
Започваме да прибавяме брашното до получаване на тесто за курабии, което не трябва да е твърдо....
Рошави великденски курабийкиРошави великденски курабийки
Уникално вкусни и супер лесни курабийки!...
Хрупкави великденски курабийкиХрупкави великденски курабийки
Готовите изпечени курабийки изваждаме от тавите и слагаме да се охладят върху решетка....
Меки великденски сладкиМеки великденски сладки
След като изстинат, сладките се съхраняват в кутия с капак, за да се запазят меки. Меките великденски сладки са готови....
Великденски сладки с пълнежВеликденски сладки с пълнеж
Печете сладките до готовност - около 15 минути. Великденските сладки с пълнеж са много вкусни....
Великденски сладки със стевияВеликденски сладки със стевия
Замесваме тесто за сладки, което оставяме да втаса за около 2 часа. Оформянето на сладките става с машинка....
Великденски сладки на бабаВеликденски сладки на баба
По този начин от едно тесто направих три различни вида великденски сладки....
Ретро великденски захарни курабийкиРетро великденски захарни курабийки
Ретро великденските захарни курабийки са готови....
Великденски курабииВеликденски курабии
Поднасят се щом великденските сладки попият захарта....
Курабийки за празникКурабийки за празник
Изсипваме, без да разстиламе, курабийките е добре да оставим на разстояние, защото малко се разстилат от топлината във фурната....
Постни курабийки с морковиПостни курабийки с моркови
От него се късат курабийки. Подреждат се в замазнена тава. Пекат се в силна фурна, докато пожълтеят....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: