Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвим Агнешка Дроб Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвим Агнешка Дроб Сърма

Как да Приготвим Агнешка Дроб Сърма

Открий всички 12 кулинарни идеи за как да приготвим агнешка дроб сърма в Ezine.bg.
Агнешка дроб сърмаАгнешка дроб сърма
7
Приготвя се заливка от яйцата, киселото мляко и брашното. Дроб-сармата се залива и се запича до зачервяване....
Традиционна агнешка дроб сърмаТрадиционна агнешка дроб сърма
Оставяме да се задуши за 15 мин. Агнешките була нарязваме на три, във всяко парче було поставяме от дроб сармата и увиваме като сарми....
Зеленчукова дроб сърмаЗеленчукова дроб сърма
Поставете дроб-сармата се пече в умерено загряна фурна, докато оризът напълно абсорбира течността. Накрая залейте с полива и доопечете....
Пълнено агнешко бутче с дроб сърмаПълнено агнешко бутче с дроб сърма
През последните 15 мин. от печенето махнете фолиото и оставете пълненото агнешко бутче с дроб сърма да се дозапече....
Агнешка дроб чорбаАгнешка дроб чорба
бял дроб и сурови агнешки дреболии....
Агнешка дроб – чорбаАгнешка дроб – чорба
4
От останалото брашно с киселото мляко и яйцата се приготвя застройка. Тя се прибавя в чорбата в момента от свалянето и от огъня....
Традиционна агнешка дроб-сармаТрадиционна агнешка дроб-сарма
Изсипваме си сместа върху готовата агнешка дроб-сарма и продължаваме да печем само на горен реотан, докато се запече....
Оригинална агнешка дроб сармаОригинална агнешка дроб сарма
Опечена дроб сърмата се залива с разбитото яйце, кисело мляко и брашно, след което се запича отново....
Агнешка дроб сарма на пещАгнешка дроб сарма на пещ
Агнешката дроб сарма на пещ е готова....
Агнешка дроб сарма на фурнаАгнешка дроб сарма на фурна
Печете вкусната дроб сарма за 10 минути във фурната. Оставете да изстине и поднесете агнешката дроб сарма на фурна с кисело мляко....
Агнешка дроб чорба с чревцаАгнешка дроб чорба с чревца
Поръсваме нашата агнешка дроб чорба с чревца с нарязан на ситно джоджен....
Агнешка дроб сарма по селскиАгнешка дроб сарма по селски
Заливаме дроб-сармата и запичаме само на горен реотан до зачервяване....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
52
44
32
22
10
Дай твоята оценка: