Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Кюфтета по Родопски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета по Родопски

Кюфтета по Родопски

Разгледай всички 12 избрани предложения за кюфтета по родопски в Ezine.bg.
Кюфтета по родопскиКюфтета по родопски
5
Отгоре разпределете кюфтетата с домати и поднесете кюфтетата по родопски със стрък пресен магданоз....
Къпана баница по родопски с пилеКъпана баница по родопски с пиле
Баницата пържим върху котлона, ако тавата е по-голяма, може да се пържи върху два котлона едновременно като се внимава да не загори....
Палачинки по родопскиПалачинки по родопски
Разбиваме яйцата със солта и захарта. Към тях прибавяме киселото мляко, което е разбъркано заедно със содата. Постепенно добавяме брашното...
Пататник по родопскиПататник по родопски
Объркайте добре настърганите картофи и лук с яйцата, ситно начупеното сирене, джоджена, черния пипер и солта. Изсипете сместа в сгорещеното и леко...
Салата Боб по родопскиСалата Боб по родопски
1
Разпределете в чинии и поднесете със зелена подправка по избор....
Кисело зеле по родопскиКисело зеле по родопски
11
Поставяме в 20 гр. сгорещена мас ситно нарязаното кисело зеле, посоляваме леко, наливаме вода и задушаваме почти до омекване. Заливаме със 150...
Пържен боб по родопскиПържен боб по родопски
1
Накиснете боба за 1 нощ във вода. На следващата сутрин го сложете да кипне с една вода, после с втора. Оставете го да се свари до омекване, след...
Пълнена тиква по родопскиПълнена тиква по родопски
Поднасяме готовата пълнена тиква по родопски....
Боб чорба по родопскиБоб чорба по родопски
Боб чорбата по родопски е готова. Поднесете я с родопски хляб....
Родопски клин по нашенскиРодопски клин по нашенски
3
Изпечете родопския клин на умерена фурна до апетитен загар....
Зрял боб в гърне по родопскиЗрял боб в гърне по родопски
Почистеният и добре измит боб се поставя в съд и се залива със студена вода. След 10 часа се измива и се поставя в пръстено гърне. Към него се...
Кюфтета по албанскиКюфтета по албански
С лъжица взимайте от „каймата“ и сипвайте в сгорещеното олио, като оформяте сплескани кюфтета и когато се зачервят от едната страна, ги обърнете....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: