Ezine.bg»Избрани Колекции»Патладжани Пармиджано
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патладжани Пармиджано

Патладжани Пармиджано

Открий всички 12 избрани предложения относно патладжани пармиджано в Ezine.bg.
Патладжани Пармиджано с моцарелаПатладжани Пармиджано с моцарела
Патладжаните се нарязват на шайби и се поставят в подсолена вода за половин час, за да се премахне горчивината....
Пиле Пармиджано с доматен сосПиле Пармиджано с доматен сос
Пилето Пармиджано с доматен сос е много вкусно....
Пиле пане с пармиджаноПиле пане с пармиджано
Вкусно Пиле пане с пармиджано!...
Тиквички ала пармиджанаТиквички ала пармиджана
Тиквичките ала пармиджана са готови. Оставете да се охладят, преди да нарежете запеканката с тиквички....
Запеканка с риба, картофи и пармиджаноЗапеканка с риба, картофи и пармиджано
Покрийте я с втората половина картофи, подправете с черен пипер и сол, залейте с останалия зехтин, наръсете с пармиджано и печете 30 мин. във фурна...
Италианска супа с кренвирши, боб и пармиджаноИталианска супа с кренвирши, боб и пармиджано
заври, добавете предварително сварените макарони и спанака, почистен и нарязан на ивички с ширина 3 см, и след като кипне, я поръсете с настърганото пармиджано...
Патладжани за перфектна кожаПатладжани за перфектна кожа
Маски за лице от патладжани Патладжаните могат да се използват и за създаване на маски за лицето ви....
Патладжани ПапуцакиПатладжани Папуцаки
Запечете пълнените патладжани за 20 мин. на 220 градуса, а после намалете на 180 градуса и печете още 20 мин....
Задушени патладжаниЗадушени патладжани
Когато сместа заври, слагаме изпържените патладжани, леко разбъркваме с дървена лъжица и наливаме 1 к.ч. гореща вода....
Стерилизирани патладжаниСтерилизирани патладжани
Изпържените патладжани се вадят с решетъчна лъжица и се потапят в оцет....
Друсани патладжаниДрусани патладжани
Оставяте сместа за заври и прибавяте изпържените патладжани. Продължавате да варите, като от време на време разклащате леко тенджерата....
Патладжани ПапудзакияПатладжани Папудзакия
5
Нарежете патладжаните на половинки, издълбайте вътрешността и я накълцайте на ситно....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
50
45
31
21
10
Дай твоята оценка: