Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Винен Кабаб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Винен Кабаб

Свински Винен Кабаб

Разгледай всички 12 подбрани съвети за свински винен кабаб в Ezine.bg.
Свински винен кебапСвински винен кебап
11
Поднесете винения кебап с наситнен магданоз и топка варен ориз....
Свински винен кебап с топка оризСвински винен кебап с топка ориз
Ако искате, сервирайте свинския кебап с топка сварен ориз. Свинският винен кебап с топка ориз е много вкусен....
Свински кебап във винен сосСвински кебап във винен сос
Измийте месото от свински бут, нарежете го на малки парчета, запържете ги в дълбок съд, след което ги залейте с виното и ги задушете за няколко минути...
Винен кебап от свински бутВинен кебап от свински бут
Приготвеният винен кебап се пече на тих огън 2, 30 часа, без да се отваря....
Свински дроб с винен сосСвински дроб с винен сос
Нарежете дроба на по-дебели филии и ги поръсете с черен пипер. Изпържете ги в сгорещена мазнина и накрая ги посолете. В същата мазнина запържете...
Подлучени свински филенца с винен сосПодлучени свински филенца с винен сос
Подлучените свински филенца с винен сос са много вкусни. Добър апетит!...
Печени свински пържоли във винен сосПечени свински пържоли във винен сос
Сервирайте свинските пържоли с гарнитура по избор. Печените свински пържоли във винен сос са чудни....
Винен кремВинен крем
Разсипете винения крем в десертни чашки и сложете в хладилник. Направете украса по желание....
Винена красотаВинена красота
Винена баня за мазна кожа Трябват ви: една четвърт чаша бяло вино, сухи цветя от лайка - 10-15 грама, 3 супени лъжици червено вино....
Странджански винен кебапСтранджански винен кебап
Месото се измива и нарязва на кубчета. Маста се загрява и в нея се запържва месото. Добавят се нарязаният на ситно лук, чесън и пасираните домати...
Лесен винен кебапЛесен винен кебап
Готвим ястието винен кебап на умерен огън, като разбъркваме от време на време. Когато месото омекне, прибавяме подправките....
Печурки с винен сосПечурки с винен сос
Почистените гъби се попарват с кипяща подсолена вода, отцеждат се, нарязват се на филийки, слагат се в съд с 2–3 супени лъжици подсолена вода и растително...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: