Ezine.bg»Избрани Колекции»Скариди с Смасло и Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Скариди с Смасло и Чесън

Скариди с Смасло и Чесън

Открий всички 12 кулинарни идеи относно скариди с смасло и чесън в Ezine.bg.
Скариди с чесън и соев сосСкариди с чесън и соев сос
Загрейте зехтина и добавете пресования чесън. Оставете за около 1 минута да се запържи, след което добавете скаридите....
Печени скариди с чесън и червени чушкиПечени скариди с чесън и червени чушки
След това смесвате скаридите с чушките, добавяте зехтина, чесъна и червения пипер....
Скариди с чесънСкариди с чесън
3
Нарежете чесъна на ситно, загрейте в тенджерка зехтина и сложете чесънът да се запържи....
Скариди с масло на тиганСкариди с масло на тиган
Листата магданоз и чесъна нарежете на ситно, заделете малко от магданоза....
Брускети с масло и чесънБрускети с масло и чесън
Брускетите с масло и чесън могат да се сервират с парченца домат, сирене, риба или нещо друго по собствен избор....
Миди с масло и чесънМиди с масло и чесън
Миди с масло и чесън - класика в жанра! Тези миди в масло са чудесно мезе....
Касарече със скариди и чесънКасарече със скариди и чесън
Запържете скаридите със скилидка чесън в малко зехтин до готовност. Сьомгата се нарязва на много тънки ивици....
Чесън в оцетЧесън в оцет
5
С кипяща вода попарваме младия чесън, като внимаваме да не омекне. Изцежда се, нарежда се в буркани и се залива с оцет и сол на вкус....
Хлебна супа с масло и чесънХлебна супа с масло и чесън
Хлебната супа с масло и чесън е готова....
Пържени гъби с масло и чесънПържени гъби с масло и чесън
Пържените гъби с масло и чесън са готови....
Скариди с масло и копър на тиганСкариди с масло и копър на тиган
Добавете към тях нарязания на ситно чесън и ги бъркайте така за около 10 минути. Поръсете ги с копър и ги поднесете с чаша бяло вино....
Кисел чесън с джанкиКисел чесън с джанки
С горещата марината се залива чесънът в бурканите. Поставят се капачките и бурканите с кисел чесън с джанки се обръщат....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: