Ezine.bg»Избрани Колекции»Подправки за Агнешко Печено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подправки за Агнешко Печено

Подправки за Агнешко Печено

Прегледай всички 12 избрани предложения за подправки за агнешко печено в Ezine.bg.
Агнешко печено с доматиАгнешко печено с домати
Котлетите се слагат в тава за печене, заедно с доматите, зехтина, подправките и лимоновия сок. Пече се непокрито около 1 ч. 30 мин....
Агнешко печено в гювечАгнешко печено в гювеч
Не чакайте специален повод, за да приготвите Агнешко печено в гювеч!...
Агнешко печено в пликАгнешко печено в плик
1
Пригответе си специален плик за печене. Почистете агнешкото и го осолете....
Агнешко печено в млякоАгнешко печено в мляко
Измийте парчето агнешко и подсушете. Сложете го в тавичката, в която ще печете и залейте с няколко лъжици мазнина и разтрийте....
Агнешко печено с хрупкава кожичкаАгнешко печено с хрупкава кожичка
За да получи печеното агнешко перфектен загар, печете го без фолио за още 30 минути, като увеличите градусите....
Агнешко печено с градински чайАгнешко печено с градински чай
Готовото агнешко се премества в тава върху решетка....
Пикантно агнешко печено с бираПикантно агнешко печено с бира
Смесете всички подправки ги разбъркайте добре. Агнешкото нарежете на големи парчета и всяко парче хубаво оваляйте в подправките....
Агнешко печено по абхазкиАгнешко печено по абхазки
Зашиваме и печем в умерена фурна, докато месото започне да се отделя от костите. Докато печем, поливаме с образувалия се сос....
Свинско печено с ароматни подправкиСвинско печено с ароматни подправки
2
Вържете го добре със здрав конец, за да получи по-добра форма при печенето....
Агнешко печеноАгнешко печено
Слагаме го да се пече в предварително загрята фурна на 180? С около 35 минути. Преди да сервираме, наръсваме с магданоз....
Свински врат печен с ароматни подправкиСвински врат печен с ароматни подправки
Опитайте и вие този свински врат печен с ароматни подправки. Добър апетит!...
Пикантно агнешко печеноПикантно агнешко печено
Нарежете агнешкото на малки порцийки от по 50-60 гр, сложете мазнина и малко вино и изпeчете месото до кафеникава коричка....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: