Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Постен бял сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен бял сос

Постен бял сос

Прегледай всички 12 избрани предложения относно постен бял сос в Ezine.bg.
Постен бял сосПостен бял сос
3
Може да използвате този постен сос за всякакви ястия....
Бял постен сос за рибаБял постен сос за риба
Белият постен сос за риба е готов....
Сос Велоте (основен бял сос)Сос Велоте (основен бял сос)
Поднасяме готовия сос Велоте (основен бял сос) към панирани тиквички с брашно....
Основен бял сосОсновен бял сос
Прецедете основния бял сос и пасирайте корените. След това отново ги смесете и разбъркайте с останалите 2 с.л. масло....
Сладък бял сосСладък бял сос
Този сос е много подходящ за различни плодови десерти и пудинги и се приготвя лесно. В купичка смесете брашното с хладката вода и разбъркайте докато...
Универсален бял сосУниверсален бял сос
Нарежете на дребно магданозения корен и лука и ги задушете в маслото. Посолете и извадете от тигана. В същата мазнина запържете брашното, като...
Класически бял сосКласически бял сос
Този бял сос е основен сос, който се използва за много ястия....
Бял сос в микровълноваБял сос в микровълнова
Маслото се слага в пластмасова купа и без да се похлупва, се държи 1 и 1/2 мин. при 600 Вт във включена микровълнова фурна. Прибавя се брашното...
Тортелини с бял сосТортелини с бял сос
Получава се бял гъст кремообразен сос. Тортелините с бял сос се сервират полети с белият сос и декорирани с малко пресен босилек....
Бял сос с каперсиБял сос с каперси
В тенджерка приготвяме светла запръжка от маслото и брашното, към нея прибавяме сиренето и с постепенно разбъркване сипваме бульона. Варим на...
Кюфтенца с бял сосКюфтенца с бял сос
Каймата (250 г) смесваме с измит, няколко пъти ориз (3 с.л.). Оформяме кюфтенца, които овалваме много добре в брашно. Почистваме лук (1 бр.),...
Бял сос без варенеБял сос без варене
Сипваме гъсто студеното кисело мляко (1 ч.ч.) в купичка. Към него прибавяме трапезна майонеза (100 г) и малко сол. Разбъркваме до хомогенна смес...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: