Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Толстолоб със Сметана
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Толстолоб със Сметана

Толстолоб със Сметана

Разгледай всички 12 подбрани съвети за толстолоб със сметана в Ezine.bg.
Толстолоб със сметанаТолстолоб със сметана
1
Загрейте маслото в тенджерка, добавете настъргания кашкавал, топеното сирене и сметаната и бъркайте, докато всички се разтопи и се получи гъстичък...
Пържен толстолобПържен толстолоб
Много вкусен и уханен Пържен толстолоб!...
Мъфини със сметана и маслоМъфини със сметана и масло
Мъфините със сметана и масло са много сполучливи....
Хек със сметана и горчицаХек със сметана и горчица
Хека със сметана и горчица поръсете с магданоз и поднесете с лимонови резени....
Парфе със сметана и млякоПарфе със сметана и мляко
Парфе със сметана и мляко - свежо предложение....
Руло със сметана и ябълкиРуло със сметана и ябълки
Студената сметана се разбива до плътност. Към изварата се добавя захарта. Разбива се и се смесва със сметаната....
Кексчета със сметана и плодовеКексчета със сметана и плодове
Разбийте сметаната и украсете кексчетата, а отгоре поръсете с плодовете. Кексчетата със сметана и плодове са чудни....
Талиатели със сметана и сиренаТалиатели със сметана и сирена
Талиателите със сметана и сирена са много вкусни!...
Спагети със сметана и пилеСпагети със сметана и пиле
Овкусете с подправките и залейте с предварително разбитите заедно сметана и яйца....
Мусака със сметана и кашкавалМусака със сметана и кашкавал
Направете заливката, разбийте яйцата добавете сметаната и настъргания кашкавал, разбъркайте и залейте мусаката с нея, отгоре настържете маслото....
Пиле със сметана и розмаринПиле със сметана и розмарин
2
Бъркате около половин мин, след това изсипете сметаната с розмарина и оставяте сместа да заври....
Заек със сметана и беконЗаек със сметана и бекон
Сметаната се смесва с брашното и малко сос от печенето. Всичко се кипва за 3 минути на котлона....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: