Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Направим Банички
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Направим Банички

Как да Направим Банички

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за как да направим банички в Ezine.bg.
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера...
Банички в гювечетаБанички в гювечета
Нарежете маслото на кубчета и сложете върху баничките. Оставете за 10 минути да поемат течността....
Хрупкави банички с лападХрупкави банички с лапад
Загрейте фурната на 180 градуса и изпечете баничките с лапад до хубав златист загар. Хрупкавите банички с лапад са готови....
Постни банички с празПостни банички с праз
Извадете, нареже на банички и оставете да се охлади преди да сервирате. Разкошни постни банички с праз се получават!...
Банички с царевично брашноБанички с царевично брашно
Разрежете на парчета и поръсете със сусам всички банички....
Банички с парено тестоБанички с парено тесто
Махаме от котлона и оставяме да се поохлади. Прибавяме 4 яйца едно по едно, като не преставаме да бъркаме....
Бутер банички с пилеБутер банички с пиле
Покрийте с оставащото тесто и прехвърлете баничките в намазнена тава....
Тайландски банички с рибаТайландски банички с риба
Намажете баничките с масло и ги запечете в умерено загрята фурна за 20-25 минути....
Банички с пълнозърнести кориБанички с пълнозърнести кори
Сложете да се пекат в загрята фурна на 180°C за около 30 минути, докато добият приятен загар баничките с пълнозърнести кори....
Банички с готови кориБанички с готови кори
Чудни банички с готови кори!...
Мини банички с ябълкиМини банички с ябълки
Извадете и оставете мини баничките с ябълки да се охладят, преди да сервирате....
Банички с пушен паламудБанички с пушен паламуд
Нарежете на малки банички, като притиснете отрязаните краища, наредете ги в намаслена тава и ги печете в силно загрята фурна до зачервяване....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: