Ezine.bg»Избрани Колекции»Капама в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Капама в Гювеч

Капама в Гювеч

Разгледай всички 12 подбрани съвети за капама в гювеч в Ezine.bg.
Коледна капама в гювечКоледна капама в гювеч
Слагаме в студена фурна и печем за 2 часа така приготвената коледна капама в гювеч....
Постна капама в гювечПостна капама в гювеч
Приятен апетит с тази постна капама в гювеч....
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
Гювеч в бурканиГювеч в буркани
Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....
Гювеч с телешкоГювеч с телешко
В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....
Постен гювеч с гъбиПостен гювеч с гъби
Затворете съда с капака и сложете гювеча в студена фурна да се пече на 200 градуса за 1 час....
Вегетариански гювеч с оризВегетариански гювеч с ориз
Вегетарианският гювеч с ориз е много вкусен....
Славянски гювеч с пилешкоСлавянски гювеч с пилешко
Готви се още около пет минути, след което гювечът се прехвърля в тава....
Славянски гювеч с бамяСлавянски гювеч с бамя
Готовият славянски гювеч се поднася с нарязан на ситно магданоз...
Славянски гювеч с агнешкоСлавянски гювеч с агнешко
Изпечения славянски гювеч с агнешко поръсете с прясно накълцан магданоз....
Гювеч с агнешки ребраГювеч с агнешки ребра
Прехвърлете всичко в гювеча и изпечете гювеча, докато остане на мазнина....
Риба гювеч с доматиРиба гювеч с домати
Посолявате рибите и оставяте да престоят 30 минути. Обелвате доматите и ги режете на дребно. Поставяте ги в глинен съд. Овкусявате с черен пипер...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: