Ezine.bg»Избрани Колекции»Рибена Чорба от Скумрия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибена Чорба от Скумрия

Рибена Чорба от Скумрия

Открий всички 12 подбрани съвети относно рибена чорба от скумрия в Ezine.bg.
Рибена чорба със скумрия, лук, картофи и морковиРибена чорба със скумрия, лук, картофи и моркови
Върнете бульона на котлона, добавете запръжката, почистените парченца скумрия, счукания чесън и всички останали почистени и нарязани зеленчуци....
Рибена чорбаРибена чорба
1
Поднесете рибената чорба с прясно изцеден лимонов сок....
Люта рибена чорбаЛюта рибена чорба
Рибената чорба се сваля от котлона, добавя се маслото и лютия червен пипер, ситно нарязаните магданоз, босилек и девесил, скълцаните скилидки чесън...
Шарена рибена чорбаШарена рибена чорба
Измиваме, почистваме и наситняваме морковите, лука, пащърнака и целината. Поставяме ги в тензух и завързваме добре. В тенджера с вода поставяме...
Традиционна рибена чорбаТрадиционна рибена чорба
Отместваме от котлона и оставяме чорбата за 20 минути да престои. След това сервираме....
Манастирска рибена чорбаМанастирска рибена чорба
Тази рибена чорба е много добро мезе за ракия....
Селска рибена чорбаСелска рибена чорба
Селската рибена чорба е много вкусна....
Гръцка рибена чорбаГръцка рибена чорба
1
В студената вода се добавят ситно нарязаните лук, праз, морков, целина и чесън. Вари се 20 минути. Прецежда се супата и се добавя доматеният сок...
Застроена рибена чорбаЗастроена рибена чорба
Чорбата се доваря на тих огън, оттегля се и се застройва с киселото мляко и яйцето. Супата се поднася топла, поръсена с девесил и лимонов сок....
Пикантна рибена чорбаПикантна рибена чорба
Поднесете чорбата с клонки прясна мащерка и резени лимон....
Дунавска рибена чорбаДунавска рибена чорба
Добре почистените риби се посоляват отвън и отвътре и се оставят на хладно около 10 минути. След това се нарязват на едри парчета и се заливат с 2...
Ирландска рибена чорбаИрландска рибена чорба
Поставете рибните продукти на дъното на тенджерата, залейте със студената вода и сварете на умерен огън. Ще получите богат, ароматен бульон. Прецедете...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: