Ezine.bg»Избрани Колекции»Апетитка как се Приготвя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Апетитка как се Приготвя

Апетитка как се Приготвя

Разгледай всички 12 авторски предложения за апетитка как се приготвя в Ezine.bg.
Грузинска апетиткаГрузинска апетитка
Грузинската апетитка е готова....
Лютеница АпетиткаЛютеница Апетитка
1
Доматите се смилат на машинка за месо и се слагат да се варят заедно с маринатата до сгъстяване....
Апетитка в бурканАпетитка в буркан
Апетитката може да се използва за овкусяване на различни ястия. Апетитката в буркан е готова....
Апетитка с извараАпетитка с извара
Сервирайте апетитката с накълцан магданоз....
Апетитка от доматиАпетитка от домати
Варете апетитката с домати, докато не се получи желаната от вас гъстота. Най-накрая се добавя магданозът и се сваля след 2 минути бъркане....
Апетитка с дребни чушлетаАпетитка с дребни чушлета
Ситно нарязаният магданоз също се прибавя. Измийте и изчистете чушлетата от дръжките, сложете ги да се варят с доматите 15 минути....
Апетитка с люти чушкиАпетитка с люти чушки
1
Изпечете и обелете зелените чушки и лютите чушленца. Почистете ги от дръжки и семе и ги обелете. Смелете ги на пюре в мелачка заедно с копъра...
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли. Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Домашно приготвен суджукДомашно приготвен суджук
На другия ден пълним в черва, като ги окачаме да се сушат на проветриво място. На всеки 2 дни суджуците се разточват с точилка....
Домашно приготвен бахурДомашно приготвен бахур
1
Завързваме от двата края, като при пълнене не се пълнят много, а се оставят да са меки, защото при варене оризът и дробът се надуват....

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: