Ezine.bg»Избрани Колекции»Гювеч по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета по манастирски
Смъкнете от котлона вашите кюфтета по манастирски.
Пасирайте доматения сос (по желание)....
Имамбаялдъ по манастирски
Сервира се имамбаялдъ по манастирски поръсена с нарязан пресен магданоз....
Ориз по манастирскиОтделно в по-голям съд загрейте 80-100 мл олио и запържете последователно накълцания лук, нарязаните на кубчета моркови и чушка, нарязаните на филии...
5
Боб по манастирскиВ тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...
6
Манастирски гювеч с ориз
Готовият манастирски гювеч с ориз се поръсва с нарязан на дребно пресен магданоз....
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Гъбена чорба по манастирски
Поднесете гъбената чорба по манастирски топла, подправена с 1 с.л. оцет.
Да ви е сладко!...
Пълнени домати по манастирски
Доматите се измиват и се издълбават. Лукът се нарязва на дребно и се задушава в растителното масло до омекване, след което се прибавят изчистените...
Сух грах по манастирски
Вари се в същата вода заедно с растителното масло, едро нарязания лук, чесъна, доматеното пюре, трохите от хляба и сол до омекване, като се добавя по...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
53
40
32
21
10
Дай твоята оценка: