Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашен Пастет от Черен Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Пастет от Черен Дроб

Домашен Пастет от Черен Дроб

Прегледай всички 12 авторски предложения относно домашен пастет от черен дроб в Ezine.bg.
Домашен пастет от черен дроб в бурканиДомашен пастет от черен дроб в буркани
Разбийте и напълнете буркани с готовия домашен пастет. Варете ги 90 минути. Съхранявайте домашния пастет от черен дроб в буркани на хладно....
Домашен пастет от черен дробДомашен пастет от черен дроб
5
Почистете дроба от ципите и кръвоносните съдове, нарежете го на филийки и го сварете в леко подсолена вода....
Пастет от черен дроб и свинска главаПастет от черен дроб и свинска глава
2
Пастетът от черен дроб и свинска глава е готов....
Черен дроб с беконЧерен дроб с бекон
Извадете изпържения дроб, овкусете го със сол и черен пипер и го оставете да се отцежда върху салфетка. Прехвълете в чиния....
Вкусен пастет от телешки черен дробВкусен пастет от телешки черен дроб
Оформяме нашия вкусен пастет от телешки черен дроб, като го правим на руло и го слагаме в хладилника, за да стегне....
Домашен пастет от свински дробДомашен пастет от свински дроб
Сваряваме дроба и го смиламе в машинка за месо....
Черен дроб с портокалов сосЧерен дроб с портокалов сос
Овкусете соса със сол и черен пипер. Поднесете дроба в чинии и полят с портокаловия сос. Гарнирайте с резени портокал....
Печен черен дроб в таваПечен черен дроб в тава
Печеният черен дроб в тава е готов....
Черен дроб с доматен сосЧерен дроб с доматен сос
След това се добавя дробът и се вари още няколко минути....
Черен дроб по селскиЧерен дроб по селски
Почистеният черен дроб нарежете и го овкусете със сол и червен пипер и сол. Оваляйте го в брашно и го изпържете в сгорещената мазнина....
Черен дроб с домати по видинскиЧерен дроб с домати по видински
Прибавяме дробът, нарязаните скилидки чесън и посоляваме. Дробът се задушава още няколко минути, докато ястието остане на мазнина....
Яхния с черен дроб и гъбиЯхния с черен дроб и гъби
1
Слагаме сол и черен пипер на вкус и кипваме за кратко. Сваляме ястието от котлона. По желание поръсваме с ситна нарязан магданоз и поднасяме....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: