Ezine.bg»Избрани Колекции»Език в Гювече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч от език със зеленчуци
Гювеч от език със зеленчуци - голяма вкусотия!
Сваряваме езика в подсолена вода с част от лука, моркова, целината и пащърнака....
Език в масло в гювече
Сипете езика при тях, щом омекнат.
Всичко се разпределя в гювечета и се слагат с капачетата да се пекат за 30-40 минути в загряна фурна....
Паниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар.
След като уври още топъл се бели....
Печен свински език
Така обработен, свинският език може да се прибере в хладилник или фризер.
За печен свински език поставяме парченцата в тавичка....
Език в маслоИзмитият език заедно с 2 л вода се вари в отворена тенджера под налягане. Оставете да заври и отпенвайте....
7
Език със сосИзвадете езика, потопете го в студена вода и го обелете.
Залейте нарязания на тънки филийки език с горещ бульон и дръжте на топло....
1
Пълнен телешки език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: