Ezine.bg»Избрани Колекции»Ка се Прави Ракия Ябълки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ка се Прави Ракия Ябълки

Ка се Прави Ракия Ябълки

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за ка се прави ракия ябълки в Ezine.bg.
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от рози
2
Дестилира се веднага след края на ферментацията....
Дюлева ракияДюлева ракия
4
Готовата ракия съхранявайте 6 месеца в дъбово буре за максимално добър вкус. Виж също как се прави вино от дюли....
Крушова ракияКрушова ракия
6
След това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....
Сливова ракияСливова ракия
2
От почистените сливи се прави пюре като се смилат или намачкват....
Кайсиева ракияКайсиева ракия
5
Кайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Ябълкова ракияЯбълкова ракия
11
Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....
Прасковена ракияПрасковена ракия
Тази смес се прецежда през сито и се добавя към дестилираната ракия. Оставя се да престои 2 седмици и се филтрира....
Гроздова ракияГроздова ракия
3
Гроздовата ракия се произвежда при дестилацията на гроздовите джибри от производството на вино....
Винена ракияВинена ракия
Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино....
Плодова ракияПлодова ракия
Плодовата ракия се произвежда от различни плодове, които зреят по едно и също време на годината....
Греяна ракияГреяна ракия
Връща се отново на огъня, пускат се целите карамфилчета и се оставя греяната ракия да заври. Когато ракията се обърне, е готова....
Ракия АнасонлийкаРакия Анасонлийка
2
В получената ракия се слагат 200 г натрошени семена от анасон и отново престоява за 28 дни. Филтрира се и се разрежда до желание градус....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: