Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Направим Ориз Пилаф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Направим Ориз Пилаф

Как да Направим Ориз Пилаф

Разгледай всички 12 избрани предложения относно как да направим ориз пилаф в Ezine.bg.
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера...
Черноморски миден пилаф с оризЧерноморски миден пилаф с ориз
Готови сме с рецептата за Черноморски миден пилаф с ориз....
Пилаф с кафяв ориз и нахутПилаф с кафяв ориз и нахут
Поднесете пилафа с кафяв ориз и нахут с гръцко кисело мляко по желание....
Пилаф с фидеПилаф с фиде
Готовият пилаф се оставя да стои за около един час, после отваряме и сервираме като гарнитура за месо или хапваме така....
Пилаф с каймаПилаф с кайма
Изсипете сместа в огнеупорен съд, добавете още малко вода и запечете за малко пилафа във фурната. Поръсете с магданоза и сервирайте....
Пилаф с мидиПилаф с миди
Може да поднесете пилафа с или без мидените черупки....
Пилаф с гъбиПилаф с гъби
Разбъркайте готовия пилаф и овкусете с още сол и пипер, ако е необходимо. Остава ни само да се насладим на нашия пилаф с булгур....
Пилаф с агнешкоПилаф с агнешко
Поднесете пилафа с агнешко с кисело мляко, разбито с няколко скилидки чукан чесън....
Пилаф с месоПилаф с месо
1
Варим около 5 минути, прибавяме лученото пюре и доваряваме, без да захлупваме съда. Сервираме с ориза....
Ориз пилафОриз пилаф
2
Бъркайте пилафа, докато заври. Намалете котлона и оставете ястието да се вари, докато водата се поеме напълно....
Булгур пилаф с фидеБулгур пилаф с фиде
Булгур пилафът се оставя да къкри, без да се маха капакът около 20 минути, след което котлонът се изключва....
Здравословен пилаф с патладжанЗдравословен пилаф с патладжан
Измиваме много добре ориза и го оставяме да се кисне в гореща вода за 1 час, след което го прецеждаме и го оставяме да съхне върху кърпа за още 30...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка: