Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Направим Торта Сърце
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Направим Торта Сърце

Как да Направим Торта Сърце

Открий всички 12 избрани предложения за как да направим торта сърце в Ezine.bg.
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера...
Торта СърцеТорта Сърце
Когато блатът е готов, се изважда от формата и след като изстине, се отрязват краищата му от трите страни, кат че да добие форма на сърце....
Как да си направим хартиена торта?Как да си направим хартиена торта?
Ето как да си направите хартиена торта: За да си направите креативна хартиена торта, то са ви необходими цветен картон, ножица, лепило....
Шоколадова торта в сърцеШоколадова торта в сърце
2
Преди това се изрязват с помощта на шаблон във формата на сърце....
Пица Сърце за Свети ВалентинПица Сърце за Свети Валентин
Надявам се Пица Сърце за Свети Валентин да зарадва половинката ви!...
Пилешки сърца с яйцаПилешки сърца с яйца
Сложете измитите и нарязани на парчета пилешки сърца в тенджера, залейте ги с прясното мляко и водата, посолете ги и след като кипнат, ги варете 15...
Медени сърца с канелаМедени сърца с канела
В купа смесваме всички продукти. Получава се меко тесто, което разточваме. Изрязваме меденки със сърцевидна форма и ги изпичаме, до готовност...
Пилешки сърца в маслоПилешки сърца в масло
Пилешките сърца в масло са готови....
Кренвирши Сърца с яйцеКренвирши Сърца с яйце
Поднасяме готовите кренвирши Сърца с яйце, докато са още топли....
Пилешки сърца в маслоПилешки сърца в масло
3
Загрейте вода на котлона и сложете пилешките сърца да се сварят до готовност с дафиновия лист, след което ги отцедете....
Пилешки сърца в гювечеПилешки сърца в гювече
3
Почистете пилешките сърца и ги сложете да се задушат за 10 минути в зехтина....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
44
30
22
10
Дай твоята оценка: