Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвим Свински Бъбреци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвим Свински Бъбреци

Как да Приготвим Свински Бъбреци

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно как да приготвим свински бъбреци в Ezine.bg.
Свински бъбреци с арпаджик и доматиСвински бъбреци с арпаджик и домати
Свинските бъбреци с арпаджик и домати са много вкусни....
Пържени свински бъбрециПържени свински бъбреци
1
Свински бъбреци разрязваме на две по дължина. Слагаме ги в купа с вода и оцет и оставяме така за около 20 минути....
Бъбреци с доматен сосБъбреци с доматен сос
Бъбреците се попарват и после се изплакват със студена вода. Нарязват се на ивици, поръсват се с черен пипер и се оставят да престоят 1 час....
Бъбреци по оксфордскиБъбреци по оксфордски
Разбъркайте добре и сложете вътре и бъбреците. Върнете ястието на котлона и подгрейте, но без да го оставяте за кипне....
Невероятно вкусни свински бъбрециНевероятно вкусни свински бъбреци
Може да поръсите и с малко настърган кашкавал за разкош. Невероятно вкусните свински бъбреци са готови....
Агнешки бъбреци с дижонска горчицаАгнешки бъбреци с дижонска горчица
Загрейте и прибавете бъбреците и магданоза. След 1-2 минути ястието е готово и може да сервирате....
Агнешки бъбреци с доматен сосАгнешки бъбреци с доматен сос
Попарете бъбреците и ги изплакнете със студена вода. Нарежете ги на ивици, поръсете с черен пипер и ги оставете да престоят 1 час....
Задушени телешки бъбреци с гъбен сосЗадушени телешки бъбреци с гъбен сос
Изсипете задушените бъбреци в чиния и ги залейте с гъбен сос....
Телешки бъбреци в сметана по рускиТелешки бъбреци в сметана по руски
Добавят се към морковите и картофите, отгоре се слагат бъбреците, посоляват се и се поръсват с черен пипер....
Телешки бъбреци с гъби и червено виноТелешки бъбреци с гъби и червено вино
Разреждаме соса с част от водата, в която сме варили бъбреците, поръсваме с черен пипер и оставяме ястието да ври на тих огън за 15-20 минути....
Свински бъбреци и копър не дават на организма да рухнеСвински бъбреци и копър не дават на организма да рухне
2
Яжте повечко телешки и свински бъбреци, магданоз, карфиол, кисело и прясно зеле, фасул и много магданоз....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: