Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Заливка на Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Заливка на Мусака

Как се Прави Заливка на Мусака

Открий всички 12 подбрани съвети за как се прави заливка на мусака в Ezine.bg.
Мусака с кашкавалена заливкаМусака с кашкавалена заливка
Разбъркваме и заливаме мусаката. Печем мусаката с кашкавалена заливка около 25 минути на 180 градуса....
Сочна мусака с пухкава заливкаСочна мусака с пухкава заливка
Извадете и поръсете с останалия кашкавал, върнете във фурната, за да се запече. Сочната мусака с пухкава заливка е готова....
Заливка за мусака с кисело млякоЗаливка за мусака с кисело мляко
Когато картофите са готови, поливаме мусака със заливката и допичаме още няколко минути до готовност на заливката за мусака с кисело мляко....
Мусака с тиквички и ориз без заливкаМусака с тиквички и ориз без заливка
Печем мусаката с тиквички и ориз без заливка в зарята фурна около половин час....
Заливка за мусакаЗаливка за мусака
7
Ако много се сгъсти, добавете още едно яйце. Залива се и се разпределя равномерно върху мусаката....
Доматена мусака без заливкаДоматена мусака без заливка
Лукът се нарязва на филийки, морковите на колелца, а месото на хапки. Задушават се в мазнината....
Мързелива мусака без заливкаМързелива мусака без заливка
Можем да премахнем, а можем да поставим в загрятата фурна и да се препече нашата мусака без заливка....
Мусака с броколиМусака с броколи
Заливката за мусаката пригответе с разбити яйца, кисело мляко и брашно. Печете до златиста коричка и мусаката с броколи е готова....
Мусака с езикМусака с език
След около 30 минути се прави заливка с яйцата, разбити с прясно мляко. Сервирайте мусаката с наситнен магданоз....
Мусака с патладжанМусака с патладжан
3
Залива се с вода и се пече около 30 минути....
Мусака с кашкавалМусака с кашкавал
Когато картофите са готови, се прави заливката. Смесват се киселото мляко, яйцето и содата и се бъркат....
Мусака с патладжаниМусака с патладжани
13
Веднага след като извадите мусаката от печката наръсете с малко рендосан кашкавал и върнете за 5 минути да хване златист загар....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: