Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Кьопоолу в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кьопоолу с чушки в буркани за зимата
Насипете готовото кьопоолу в чисти и сухи буркани, след което стерилизирайте за 15-20 минути от момента на завиране на водата....
КьопоолуЗалива се с олиото и сместа се разбърква много добре. Прибавя се оцет на вкус, наситнения магданоз и кьопоолуто се поднася студено....
1
Бързо кьопоолу
Нарязваме чушките и патладжана на парчета. Посоляваме, слагаме зехтина и оцета, посипваме с черен пипер.
Слагаме сместа в дървен съд, добавяме...
Стерилизирано кьопоолуБурканите се стерилизират за 10-15 минути.
При поднасяне кьопоолуто се гарнира с пресован чесън и магданоз....
4
Домашно кьопоолу
Украсяваме кьопоолуто с магданоз. Поднасяме като салата или гарнитура към печено месо....
Кьопоолу с горчицаОставете да се охлади за няколко часа.
Така приготвеното кьопоолу не се консервира....
1
Моето кьопоолу с морков
Моето кьопоолу с морков може да бъде поднесено веднага или по-късно с домашна питка....
Запържено кьопоолу по селски
След това прибавете нарязан на ситно пресен магданоз и оцет на вкус към домашното кьопоолу....
Моето кьопоолу по турски
Прибавете на финала олио и разбъркайте за последно кьопоолуто с чушки.
Моето кьопоолу по турски може да се поднесе с турски хляб....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: