Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Писюр Кюфтета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Правят Писюр Кюфтета

Как се Правят Писюр Кюфтета

Открий всички 12 подбрани съвети относно как се правят писюр кюфтета в Ezine.bg.
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....
Писюр кюфтенца с оризПисюр кюфтенца с ориз
Сервирайте писюр кюфтенцата с ориз, поръсени с магданоз....
Кюфтета с хлябКюфтета с хляб
Отделно в купички се поднасят подходящи сосове за кюфтета. Вкусни и ароматни кюфтета с хляб!...
Кюфтета в лавашКюфтета в лаваш
Поставяме кюфтетата в лаваша, прибавяме наситнения магданоз, домати, зелена салата и други по избор....
Кюфтета с бираКюфтета с бира
Оформете малки кюфтенца. Изпечете ги във фурната за около половин час на 190 градуса, или ги изпържете до златисто....
Кюфтета в гювечетаКюфтета в гювечета
3
В шест гювечета се поставят пет шест кюфтета, приготвени от смляното телешко и свинско месо, сирене, черен пипер, лука ситно нарязан или настърган...
Кюфтета в бульонКюфтета в бульон
1
Варете ориза и граха в тенджера с малко вода 5-10 мин. Нарежете на ситно 1 глава лук, моркова, джоджена и кресона. Прибавете към ориза 1/2 ч. л. сол...
Кюфтета с яйцаКюфтета с яйца
3
Сместа се и се разбърква добре. Със супена лъжица се сипва по малко от приготвената смес в сгорещената мазнина и се изпържват кюфтетата....
Кюфтета с празКюфтета с праз
Оформете кюфтенца, които се изпържват в загрято олио....
Добруджанска Писюр сарма на фурнаДобруджанска Писюр сарма на фурна
Сложете Писюр сармата да се пече докато стегне напълно на 200 градуса. Поднесете порция от ястието с кисело мляко....
Спаначени кюфтета с киноаСпаначени кюфтета с киноа
Спаначените кюфтета с киноа се поднасят с чесново-млечен сос....
Oризови кюфтета с кашкавалOризови кюфтета с кашкавал
Загряваме си олиото и след това си поставяме оризовите кюфтета и оставяме да се пържат....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: