Ezine.bg»Избрани Колекции»Кекс с Праскови
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кекс с Праскови

Кекс с Праскови

Разгледай всички 12 авторски предложения относно кекс с праскови в Ezine.bg.
Печени праскови с кремПечени праскови с крем
5
Хубаво измиваме прасковите. Срязваме ги на 2 и отстраняваме костилките. Разделяме прасковите на две части....
Ледени праскови с горски плодовеЛедени праскови с горски плодове
Внимателно измиваме прасковите. Кипваме на котлона вода....
Тарталети с праскови и бананиТарталети с праскови и банани
Прасковите се обелват от ципата и се режат на тънки резенчета....
Амарети с праскови и шоколадАмарети с праскови и шоколад
Разбъркайте добре и залейте прасковите. Печете 30-40 минути, докато прасковите омекнат....
Чийзкейк с праскови и извараЧийзкейк с праскови и извара
Прасковите се обелват, една от тях се запазва цяла, а останалите се нарязват на дребни парченца....
Смути с праскови и бананиСмути с праскови и банани
Нарязваме прасковите и бананите. Слагаме ги в блендера и всичко това разбиваме. Поднасяме веднага нашето смути с праскови и банани....
Печени праскови с бадемови ядкиПечени праскови с бадемови ядки
Изберете добре узрели, но твърди праскови. Измийте обелете и ги нарежете на половинки....
Сладкиш с праскови и кайсииСладкиш с праскови и кайсии
1
Нарежете кайсиите и прасковите на резени, поръсете ги с малко канела и счуканите орехи....
Торта с праскови и обикновени бисквитиТорта с праскови и обикновени бисквити
Много вкусна торта с праскови и обикновени бисквити....
Печени праскови с шоколад и джинджифилПечени праскови с шоколад и джинджифил
Около прасковите се слага от сока и се слагат във фурна да се пекат 20 минути на 160 градуса....
Джинджифилова торта с праскови и сметанаДжинджифилова торта с праскови и сметана
Нарежете тортата и я сервирайте със сметаната и резени праскови....
Овесена каша с праскови и стафидиОвесена каша с праскови и стафиди
Кашата се разпределя в купички, украсява се с праскови и се полива със сладкото масло....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: