Ezine.bg»Избрани Колекции»Кога да се Подстрижем Според Луната
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кога да се Подстрижем Според Луната

Кога да се Подстрижем Според Луната

Открий всички 12 подбрани съвети за кога да се подстрижем според луната в Ezine.bg.
Подстригване според лунатаПодстригване според луната
1
Ако подстрижете косата си, когато Луната е в Скорпион, косата ви ще стане по-гъста и по-здрава....
Как да се подстрижем самиКак да се подстрижем сами
8
Бъдете внимателни, когато решите да се подстригвате сами....
Как да си подстрижем връхчетатаКак да си подстрижем връхчетата
1
- За да подстрижете косата си хубаво, срешете я преди да започнете....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари. При последния път трябва да се изпари цялата течност....
Кога да започнем да се обезкосмяваме?Кога да започнем да се обезкосмяваме?
Това решение варира според личните нужди и разбиранията за красота и естетика....
Как да се подстрижа сам?Как да се подстрижа сам?
Въпреки това все още има много хора, които искат да се научат как да се подстрижат сами без чужда помощ....
Спорт според зодиятаСпорт според зодията
1
Риби: имунната система Вашият знак не е много спортен, така че избягвайте интензивни натоварвания....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната?...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Отново сложете капака и оставете за още 1 час, за да се утаи суроватката от домашното сирене....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли. Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: