Ezine.bg»Избрани Колекции»Мраморен Чийзкейк
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мраморен Чийзкейк

Мраморен Чийзкейк

Открий всички 12 авторски предложения за мраморен чийзкейк в Ezine.bg.
Чийзкейк с мраморен ефектЧийзкейк с мраморен ефект
На следващия ден извадете чийзкейка с мраморен ефект от формата....
Боровинков чийзкейк с мраморен ефектБоровинков чийзкейк с мраморен ефект
Боровинковият чийзкейк с мраморен ефект е страхотен и много любим десерт на всички....
Чийзкейк с боровинкиЧийзкейк с боровинки
2
Разпределете крема върху блата, заравнете и сложете чийзкейка в хладилника за няколко часа....
Чийзкейк с печенеЧийзкейк с печене
След като е готов, чийзкейкът се изважда от фурната и се оставя да изстине добре....
Чийзкейк с медЧийзкейк с мед
Оставете изпечения чийзкейк с мед да изстине и го приберете в хладилника да стегне....
Чийзкейк с тикваЧийзкейк с тиква
Чийзкейкът с тиква е готов....
Чийзкейк с филаделфияЧийзкейк с филаделфия
След това чийзкейкът с филаделфия се охлажда в хладилник за 4 часа....
Чийзкейк с ягодиЧийзкейк с ягоди
Охладете ги и ги подредете върху чийзкейка. Поръсете със стружки бял шоколад средата на сладкиша и поднесете....
Чийзкейк с карамелова заливкаЧийзкейк с карамелова заливка
В купа се смесват бисквитите, канелата и маслото. Сместа се разстила по дъното и стените на форма и се оставя в хладилника. Желатинът се накисва в...
Лесен чийзкейк с ягодиЛесен чийзкейк с ягоди
3
Кремът се сипва върху блата, отгоре се разпределят почистентие и нарязани при нужда ягоди и чийзкейкът с ягоди се слага в хладилник за няколко часа...
Бадемов чийзкейк с малиниБадемов чийзкейк с малини
Една четвърт от малините се оставят за украса. Желатинът се залива със 100 милилитра студена преварена вода и се оставя да набъбне за 20 минути. Бадемите...
Портокалов чийзкейк с джинджифилПортокалов чийзкейк с джинджифил
Бисквитите се натрошават и се смесват с омекналото масло. Добавят се две супени лъжици от захарта и се разбърква. Добавя се ликьорът, разбърква се...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: