Ezine.bg»Избрани Колекции»Мусака с Прясно Зеле и Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака с Прясно Зеле и Кайма

Мусака с Прясно Зеле и Кайма

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за мусака с прясно зеле и кайма в Ezine.bg.
Прясно зеле с кайма в тенджераПрясно зеле с кайма в тенджера
Прясното зеле с кайма в тенджера е много вкусно....
Мусака с прясно зелеМусака с прясно зеле
7
В намазнена тава се слага половината от зелето, отгоре се изсипват запържена кайма с другите продукти....
Мусака от прясно зелеМусака от прясно зеле
Едно от яйцата се разбива с половината прясно мляко и с тази смес се залива мусаката. Пече се в умерено загрята фурна до зачервяване....
Прясно зеле с бекон и кайма в тенджераПрясно зеле с бекон и кайма в тенджера
Поръсете с прясно нарязан магданоз и поднесете. Прясното зеле с бекон и кайма в тенджера е много вкусно....
Мусака с кайма и тиквичкиМусака с кайма и тиквички
Залейте мусаката и върнете във фурната, докато се запече до златисто. Мусака с кайма и тиквички е много вкусна....
Мусака с кайма и зеленчуциМусака с кайма и зеленчуци
Запържвате лука и добавяте каймата , бъркате докато стане на гранулки. Добавяте зеленчуците и пържите до готовност....
Прясно зеле с кайма, ориз и бекон (мързелива сарма)Прясно зеле с кайма, ориз и бекон (мързелива сарма)
Прясното зеле с кайма, ориз и бекон (мързелива сарма) е много вкусно ястие....
Гювеч с кайма и зелеГювеч с кайма и зеле
Сложете тенджера на огъня, сгорещете в нея олиото и насипете слой от нарязаното на кубчета зеле, отгоре толкова дебел слой от каймата, омесена с едро...
Прясно зеле задушеноПрясно зеле задушено
1
Поднасяме готовото задушено зеле със сварени тестени изделия. Особено подходящи са кнедли, залети с горещо масло....
Постно прясно зелеПостно прясно зеле
Ако постното зеле не се е сварило добре, добавете още вода. Овкусете с чубрица....
Оризова мусака с кайма и патладжанОризова мусака с кайма и патладжан
Оризовата мусака с кайма и патладжан поднесете, поръсена с магданоз....
Мусака със зеленчуци, кайма и майонезаМусака със зеленчуци, кайма и майонеза
Изпържете до прозрачност в горещо олио ситно нарязания лук, добавете кайма и я пържете, докато стане на трохи....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: