Ezine.bg»Избрани Колекции»Парени Чорбаджийски Чушки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Парени Чорбаджийски Чушки

Парени Чорбаджийски Чушки

Разгледай всички 12 избрани предложения за парени чорбаджийски чушки в Ezine.bg.
Чорбаджийски чушки с олиоЧорбаджийски чушки с олио
1
Притискаме чушките и заливаме с марината. Затваряме бурканите и ги стерилизираме 10 минути....
Пържени чорбаджийски чушки с морковиПържени чорбаджийски чушки с моркови
Пържените чорбаджийски чушки с моркови са много вкусни....
Чорбаджийски чушки в доматен сосЧорбаджийски чушки в доматен сос
1
След това добавете измитите чорбаджийски и люти чушки, нарязаните скилидки чесън, солта на вкус, черния пипер, захарта, оцета и олиото....
Туршия от чорбаджийски чушки с хардалТуршия от чорбаджийски чушки с хардал
Наредете в подходящ съд изстиналите чушки на редове, между които насипете нарязани скилидки чесън и ситно накълцан магданоз....
Чорбаджийски чушки с чесън и копърЧорбаджийски чушки с чесън и копър
1
Имате уникално вкусни чорбаджийски чушки с чесън и копър....
Пържени чорбаджийски чушки с оцет и чесънПържени чорбаджийски чушки с оцет и чесън
1
Настържете морковите, целината и копъра нарежете на дребно и ги объркайте със запържените и отцедени чорбаджийски чушки....
Парени чушкиПарени чушки
След като попарите всички чушки, залейте ги с маринатата и ги оставете да престоя така 12 часа....
Чорбаджийски чушки зимнинаЧорбаджийски чушки зимнина
След това чорбаджийски чушки зимнина са напълно готови....
Пукани чорбаджийски чушкиПукани чорбаджийски чушки
Притискаме плътно чушките, затваряме докато са горещи, обръщаме и оставяме да изстинат....
Апетитка от домати и чорбаджийски чушкиАпетитка от домати и чорбаджийски чушки
За да се запази тази апетитка от чорбаджийски чушки, добре е да я стерилизирате 7-8 мин....
Пържени чорбаджийски чушки със зелени доматиПържени чорбаджийски чушки със зелени домати
4
Запечете леко чушките. Нарежете морковите на кръгчета, а доматите надупчете с игла. Нарежете лука на филийки....
Парени кренвиршиПарени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: