Ezine.bg»Избрани Колекции»Пурички с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пурички с Мармалад

Пурички с Мармалад

Разгледай всички 12 избрани предложения за пурички с мармалад в Ezine.bg.
Пурички с мармалад от шипкиПурички с мармалад от шипки
По дължината в единия край на всяка лента поставяме ивица шипков мармалад и отгоре поръсваме със смлени орехи. Навиваме на руло....
Мармалад с ябълкиМармалад с ябълки
По желание може да ароматизирате мармалада с канела или листа индрише, които се добавят, когато започне да се сгъстява....
Мармалад от портокалиМармалад от портокали
1
Страхотна рецепта за мармалад от портокали....
Мармалад от дюлиМармалад от дюли
Мармаладът насипвате в буркани, които престояват отворени една нощ....
Мармалад от шипкиМармалад от шипки
2
Готовият мармалад се сгъстява. Още горещ се разсипва в бурканчета, затварят се и се стерилизират за около 10 минути....
Мармалад от ябълкиМармалад от ябълки
4
Ябълките се измиват, нарязват се на парчета и се варят в малко вода до омекване. Отцеждат се и се претриват през сито. Получената каша се...
Мармалад от кайсииМармалад от кайсии
3
Кайсиите се обелват и нарязват на половинки, след това се добавя захарта и всичко се оставя да заври. Веднага след това се сместа се изсипва в...
Мармалад от боровинкиМармалад от боровинки
Добре почистените и измити боровинки се заливат с 3 л. вода. Варят се докато омекнат. Правят се на каша, към която се добавя захарта. Бъркаме непрекъснато...
Мармалад от вишниМармалад от вишни
4
Мармаладът от вишни се разсипва в бурканчета, затварят се и се стерилизират за няколко минути....
Мармалад от тикваМармалад от тиква
Добавете захарта към пюрето и сложете да се вари до сгъстяване, както всички остнали мармалади....
Мармалад от морковиМармалад от моркови
Когато точката на желиране е достигната, изсипвате мармалада в предварително затоплени бурканчета и веднага затваряте....
Мармалад от гроздеМармалад от грозде
По приятен е мармаладът от бяло грозде. Червеното грозде дава червен мармалад....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка: