Ezine.bg»Избрани Колекции»Ракия от Царевица как се Прави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ракия от Царевица как се Прави

Ракия от Царевица как се Прави

Прегледай всички 12 подбрани съвети за ракия от царевица как се прави в Ezine.bg.
Ракия от царевицаРакия от царевица
3
За получаване на по-чиста ракия е добре да се дестилира само течната част, което налага ферментиралата каша предварително да се прецеди....
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от рози
2
Дестилира се веднага след края на ферментацията....
Ракия АнасонлийкаРакия Анасонлийка
2
В получената ракия се слагат 200 г натрошени семена от анасон и отново престоява за 28 дни. Филтрира се и се разрежда до желание градус....
Крушова ракияКрушова ракия
6
Крушите се режат на малки парчета и се правят на пюре....
Гроздова ракияГроздова ракия
3
Гроздовата ракия се произвежда при дестилацията на гроздовите джибри от производството на вино....
Винена ракияВинена ракия
Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино....
Плодова ракияПлодова ракия
Плодовата ракия се произвежда от различни плодове, които зреят по едно и също време на годината....
Сливова ракияСливова ракия
2
От почистените сливи се прави пюре като се смилат или намачкват....
Кайсиева ракияКайсиева ракия
5
Кайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Ябълкова ракияЯбълкова ракия
11
Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....
Прасковена ракияПрасковена ракия
Тази смес се прецежда през сито и се добавя към дестилираната ракия. Оставя се да престои 2 седмици и се филтрира....
Греяна ракияГреяна ракия
Връща се отново на огъня, пускат се целите карамфилчета и се оставя греяната ракия да заври. Когато ракията се обърне, е готова....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
51
46
32
20
10
Дай твоята оценка: