Ezine.bg»Избрани Колекции»Рецепта за Домашна Йовка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рецепта за Домашна Йовка

Рецепта за Домашна Йовка

Прегледай всички 12 избрани предложения за рецепта за домашна йовка в Ezine.bg.
Домашна саздърмаДомашна саздърма
След това можем да консумираме нашата Домашна саздърма с подходящо питие. Да ви е сладко!...
Домашна оранжадаДомашна оранжада
Разпределете в бутилки домашната лимонада и съхранявайте в хладилника....
Домашна пастърмаДомашна пастърма
Чудесно домашно мезе за червено вино! Едно от най-вкусните сухи мезета!...
Домашна наденицаДомашна наденица
1
Смелете двата вида свинско 2 пъти и към него добавете изпържения ситно нарязан лук и подправки на вкус. Залейте с чашата бульон и добавете смлени...
Домашна баклаваДомашна баклава
Направете от продуктите тесто като за баница. От него разточете с помощта на нишесте до 40 малки кори. В тавичка редете 10-15 кори една върху...
Домашна халваДомашна халва
9
Загрейте олиото или маслото и наведнъж прибавете брашното и орехите. Бъркайте и запържете добре брашното, докато започне да променя цвета си. Отделно...
Домашна сметанаДомашна сметана
/undefined Във врящото мляко пуснете нарязаното на късчета масло, разбийте сместа с ножа на миксера, оставете да се охлади и съхранявайте получената...
Домашна КървавицаДомашна Кървавица
6
Нарязаното на дребно месо, накиснатия хляб, белият дроб, далака, черния дроб, бъбрекът, сърцето и подправките се поставят в съд и хубаво се разбъркват...
Домашна лютивкаДомашна лютивка
8
Бъркайте домашната лютивка за още 10 минути....
Домашна подправкаДомашна подправка
3
Всички продукти в суров вид се смилат в машинка за кайма. Посолява се на вкус и разбъркваме добре. Получената смес я слагаме в малки бурканчета...
Домашна пастаДомашна паста
1
Пресейте брашното на плота, направете кладенче и испете в него разбитите яйца и зехтина. Постепенно забъркайте с голяма лъжица тестото. Трябва да...
Домашна юфкаДомашна юфка
2
Съхранявайте домашната юфка в платнена торбичка....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: