Ezine.bg»Избрани Колекции»Родопски Катми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопски Катми

Родопски Катми

Разгледай всички 12 подбрани съвети за родопски катми в Ezine.bg.
Родопски катми с биволско млякоРодопски катми с биволско мляко
В тиган от него се изпичат 4 катми. Покриват се с биволско мляко и се завиват на руло, а после се режат на пънчета....
Пухкави родопски катми с лимецПухкави родопски катми с лимец
Получиха се вкусни и пухкави родопски катми с лимец, които поднесох с домашен мед....
Пухкави родопски катмиПухкави родопски катми
Катмите се пекат от двете страни и се отстраняват от огъня. Поднасят се според личния вкус на всеки....
Родопски катми без маяРодопски катми без мая
Веднага щом са готови катмите по родопска рецепта, ги намажете обилно с масълце. Вкусни катми - няма да им устоите!...
Катми с млякоКатми с мляко
Оставете катмите да изстинат и ги залейте с горещото мляко. След като набъбнат добре ги нарежете и поднесете....
Катми с ябълкиКатми с ябълки
Приготвяме катмите, като ги запържваме само от едната страна. Отделно приготвяме ябълкова плънка....
Катми с маяКатми с мая
Трябва да се получи дебела около 8 мм катма. Катмите се запържват от двете страни, а всяка готова се намазва обилно с масло....
Катми по ямболскиКатми по ямболски
Редете ги в намаслена съд, като всяка готова катма се поръсва с вода и се маже с разтопено масло....
Катми на сачКатми на сач
Всяка готова катма се маже веднага с масло. Катмите на сач се поднасят със сладко, шоколад, мед, сирене, кашкавал......
Катми с джоджен и сиренеКатми с джоджен и сирене
Печете катмите и от двете страни до готовност. Намазвате готовите катми с масло и ги подреждайте една върху друга....
Бабините катми с кисело млякоБабините катми с кисело мляко
Изпечете катмите и от двете страни. Поднесете със сладко по избор. Бабините катми с кисело мляко са готови....
Катми с кисело мляко на сачКатми с кисело мляко на сач
Печете катмите от всички страни. Всяка една се намазва и от двете страни с масло. Редете ги една върху друга, за да се задушат....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
50
44
32
21
10
Дай твоята оценка: