Ezine.bg»Избрани Колекции»Соден Ръжен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Соден Ръжен Хляб

Соден Ръжен Хляб

Прегледай всички 12 подбрани съвети за соден ръжен хляб в Ezine.bg.
Ръжен хлябРъжен хляб
И сложете ръжения хляб с мая да се опече в загряна умерена фурна. Изпеченият ръжен хляб се завива с кърпа, докато се охлади....
Бърз ръжен хлябБърз ръжен хляб
1
Готовия ръжен хляб поръсете с малко водичка и го покрийте с кърпа....
Диетичен ръжен хлябДиетичен ръжен хляб
Съхранявайте диетичния ръжен хляб в добре затворен херметически съд за хляб....
Кръгъл ръжен хляб със семенаКръгъл ръжен хляб със семена
Този кръгъл ръжен хляб със семена е много вкусен и ароматен. Ето как да го приготвите: Затоплете водата и разтворете в нея маята и захарта....
Супа с картофи и ръжен хлябСупа с картофи и ръжен хляб
Филийките ръжен хляб се нарязват на кубчета и се запържват в олиото, като се добавят и нарязания лук и магданоз....
Ръжен бородински хлябРъжен бородински хляб
1
Загрейте до леко топла 300 мл от водата и разтворете в нея маята, прибавете 300 г брашно и разбъркайте на кашица. Така оставете закваската за 12 часа...
Супа с ръжен хляб и кашкавалени топкиСупа с ръжен хляб и кашкавалени топки
Наситняваме лука и чесъна и ги запържваме до прозрачност в сгорещеното масло. Прибавяме натрошения хляб и леко го запържваме. Сипваме настърганите...
Албански соден домашен хлябАлбански соден домашен хляб
Албанският соден домашен хляб е готов....
Соден хляб с газирана водаСоден хляб с газирана вода
Прехвърлете содения хляб в дълбока тенджера (която може да се слага във фурната). Загрейте фурната на 200 градуса....
Ръжен клуб сандвичРъжен клуб сандвич
Филийките ръжен хляб (от малък размер хлебче) се намазват с краве масло на тънък слой....
Бъркан хлябБъркан хляб
1
В голяма купа и тава се пресява брашното. Към него в купата се прибавят сухата мая, солта и топлата вода. Всички съставки се разбъркват с...
Шотландски хлябШотландски хляб
1
Пресейте пшеничното брашно и го смесете с ръженото брашно и захарта. Натрошете маслото в сместа и разбъркайте добре, по получаването на гладко маслено...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 4
50
42
31
21
10
Дай твоята оценка: