Ezine.bg»Избрани Колекции»Френски киш Лорен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Киш ЛоренВътрешността на киш Лорен трябва да остане кремообразна и внимавайте да не го препечете....
10
Великите дизайнери: Ралф Лорен
Ралф Лорен е роден през 14 октомври 1939 година в еврейско семейство на имигранти от Беларус - Фрайдл и Франк Лифшиц....
Ливански кишВзима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича.
Отделно в сгорещена мазнина...
2
Фалшив кишНарежете на ситно лука и чушките и ги сложете да се запържат за кратко в 3 с.л. зехтин. Щом омекнат ги махнете от котлона и оставете да се охладят...
2
Лек зеленчуков киш
Сипете сместа за зеленчуковия киш в кръгла тава.
Печете вкусния киш на 180 градуса до готовност....
Моя спаначен киш
За тестото за киш изсипваме брашното, маслото и солта в кухненски робот и пускаме разбъркване на средна степен....
Киш с тиквички
Нарежете тиквичките на кубчета и ги посолете. Оставете ги да престоят за 20 минути. След това ги изплакнете и подсушете.
Разбийте яйцата в голяма...
Киш с карфиол
Брашното се пресява в голяма купа. Размесва се с маслото, бадемите, пармезанът и канелата. Прибавя се 1 белтък и се бърка, докато се получи гладко...
Киш с бакла
Тестото се подготвя и се оставя в хладилника да се изстудява около 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Приготвя се форма за печене...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: