Ezine.bg»Избрани Колекции»Френски киш Лорен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Френски киш Лорен

Френски киш Лорен

Прегледай всички 12 подбрани съвети за френски киш лорен в Ezine.bg.
Киш ЛоренКиш Лорен
10
Вътрешността на киш Лорен трябва да остане кремообразна и внимавайте да не го препечете....
Великите дизайнери: Ралф ЛоренВеликите дизайнери: Ралф Лорен
Ралф Лорен е роден през 14 октомври 1939 година в еврейско семейство на имигранти от Беларус - Фрайдл и Франк Лифшиц....
Ливански кишЛивански киш
2
Взима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича. Отделно в сгорещена мазнина...
Фалшив кишФалшив киш
2
Нарежете на ситно лука и чушките и ги сложете да се запържат за кратко в 3 с.л. зехтин. Щом омекнат ги махнете от котлона и оставете да се охладят...
Разкошен гъбен кишРазкошен гъбен киш
Насладете се на този разкошен гъбен киш....
Вегетариански солен кишВегетариански солен киш
Вегетарианският солен киш е готов....
Лек зеленчуков кишЛек зеленчуков киш
Сипете сместа за зеленчуковия киш в кръгла тава. Печете вкусния киш на 180 градуса до готовност....
Моя спаначен кишМоя спаначен киш
За тестото за киш изсипваме брашното, маслото и солта в кухненски робот и пускаме разбъркване на средна степен....
Киш с тиквичкиКиш с тиквички
Нарежете тиквичките на кубчета и ги посолете. Оставете ги да престоят за 20 минути. След това ги изплакнете и подсушете. Разбийте яйцата в голяма...
Киш с лападКиш с лапад
1
Невероятен киш с лапад и сирене!...
Киш с карфиолКиш с карфиол
Брашното се пресява в голяма купа. Размесва се с маслото, бадемите, пармезанът и канелата. Прибавя се 1 белтък и се бърка, докато се получи гладко...
Киш с баклаКиш с бакла
Тестото се подготвя и се оставя в хладилника да се изстудява около 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Приготвя се форма за печене...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: