Ezine.bg»Избрани Колекции»Черешов Сладкиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Черешов Сладкиш

Черешов Сладкиш

Открий всички 12 авторски предложения за черешов сладкиш в Ezine.bg.
Изискан черешов сладкишИзискан черешов сладкиш
Сместа се слага в пош и се нанася върху охладения изискания черешов сладкиш. Като стегне, е готов за хапване....
Безглутенов Черешов СладкишБезглутенов Черешов Сладкиш
1
Сложете черешовия сладкиш в предварително загрята на 150 °C фурна до готовност. Безглутеновият черешов сладкиш е много вкусен....
Класически черешов сладкишКласически черешов сладкиш
Готовия класически черешов сладкиш оставяме да се охлади и поръсваме с пудра захар....
Черешов сладкиш със заливка от кисело млякоЧерешов сладкиш със заливка от кисело мляко
Сладкишът ще попие влагата от киселото мляко и се получава един много вкусен и мек Черешов сладкиш със заливка от кисело мляко....
Сметанов сладкиш с орехи и сладкоСметанов сладкиш с орехи и сладко
Маслото се смесва с брашното и се меси на трохи. Маята се смесва със сметаната и щипка захар и без да се чака да шупне, се добавя към брашното. Добавят...
Черешов гоблерЧерешов гоблер
Разтопете пудрата захар във водата и добавете лимоновия сок, ликьора и черешовия сироп....
Черешов десертЧерешов десерт
3
Сладкишът се пече около 35 минути или докато се получи кафява коричка. Изважда се и се украсява с цветна захар или черешки....
Черешов пайЧерешов пай
Намажете черешовия пай с разбитото яйце и поръсете с кафява захар....
Сладкиш с черешиСладкиш с череши
4
Сладкишът се пече на умерена фурна. След като поизстине се поръсва с пудра захар и се нарязва....
Сладкиш с ябълкиСладкиш с ябълки
Сложете сладкиша с ябълки да се пече за 15-20 минути в умерена фурна. Поднесете го охладен с плодовия сироп....
Сладкиш с грисСладкиш с грис
2
Изстиналия сладкиш полейте със сироп, сва­рен от 2 ч. ч. вода и 300 гр захар. Поръсете със счукани ядки или пудра захар....
Сладкиш с мармаладСладкиш с мармалад
6
Готовият сладкиш поръсваме с пудра захар....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: