Как да отключа катинар?

Marianaот MarianaДжедай / Автор
Как да отключа катинар?
Снимка: ezine.bg
09.06.2017

На всекиго може да се случи да си изгуби ключа, но това е особено неприятно, когато се случи с катинар на вила извън града. Тогава сме изправени пред въпроса как да отключим катинар без ключ.

Първият отговор, който трябва да ви дойде наум, е - като се обадим на лицензиран ключар, обясним му какъв точно е проблемът и се осведомим колко ще ни струва услугата.

Ако става дума за твърде скъп катинар с висока степен на защита, то тогава си струва да платим и разходите за отключването му.

Но ако сме изгубили ключа на съвсем обикновен катинар, който може да се закупи от всяка железария, струва ли си да платим скъпо за услугите на професионалист?

В случай, че става дума за втората ситуация, може да потърсите в интернет различни клипове как се отваря катинар без ключ, които ние няма да споделим тук поради леко чувствителният характер на тази информация.

А ако не успеете сам да се справите с отключването на катинара, може да прибегнете до стария изпитан метод - напъването с лост или гаечен ключ, така че да се счупи и замяната му с нов.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари