Как да спестим място в спалнята?

Marianaот MarianaДжедай / Автор
Как да спестим място в спалнята?
Снимка: ezine.bg
12.06.2017

Малката спалня не бива да ви притеснява, защото благодарение на правилно планиране, малко сръчност и някои полезни хитринки може да се превърне в истинско бижу.

Има различни начини как да спестим място в спалнята и ние ще ви разкрием всички до един.

На първо място трябва да планирате обзавеждането на спалнята методично, точно и с поглед в бъдещето. Изборът на мебели трябва да е съобразен с пространството, като трябва да не се забравя и мястото за отваряне на врати и прозорци.

При изборът на легло за спалнята може да подходите по няколко начина.

Може за заложите на голяма спалня, под която обаче пространството е максимално оползотворено - има шкафове и ниши за съхранение.

Друг вариант е вместо на спалня да заложите на висококачествен диван, който лесно се сгъва и има удобна компактна форма. Алтернативно може да поръчате креват, който е разположен на висока рамка, а пространството под него до превърнете в кабинет, кът за гримиране или каквото друго решите.

Когато спалнята е малка, трябва да се спрете на по-компактен модел гардероб, задължително с плъзгащи се врати, за да не се съобразявате ще има ли място за отварянето им.

Оборудвайте малката спалня не с шкафове, маси и скринове, а висящи отворени и затворени рафтове, които може да са разположени като обков на прозореца.

Вместо нощно шкафче, на което да трупате козметика, зарядни за телефони, списания и книги, собственоръчно си ушийте кувертюра с дълбоки джобове, където да ги приберете.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари