• Иренагласува за: Признаци при хормонален дисбаланспреди 1 месецПризнаци при хормонален дисбалансПризнаци при хормонален дисбаланс..
  • Иренагласува за: Свинско руло с плънка от кайма и шункапреди 3 месецаСвинско руло с плънка от кайма и шункаСвинско руло с плънка от кайма и шунка23.12.2014
  • Иренагласува за: Ябълков пай с орехи и стафидипреди 4 месецаЯбълков пай с орехи и стафидиЯбълков пай с орехи и стафиди17.12.2016
  • Иренадобави отговор към форумната тема: Въпрос относно нежелана бременностпреди 4 месецаМисля, че е
    наследствена.
  • Иренадобави отговор към форумната тема: Въпрос относно нежелана бременностпреди 4 месецаЛеле, леле, и аз мисля, че може да си бременна. Звучи ми като класическа цветна бременност.
  • Иренадобави отговор към форумната тема: Влюбен съм в 2 женипреди 10 месецаПритежаваш емоционалната дълбочина на 15 годишен пубертет, който смята, че всичко с цици може да се .... Очевидно не държиш нито на едната, нито на другата, след като за 8 (осем) години цифром и словом не си успял да прецениш коя обичаш и с коя би искал да остарееш. И докато съпругата ти живее в блажено неведение с какъв емоционален палячо живее, то жената от жп гарата е напълно наясно и продължава да те търси. Това не ти ли подсказва що за стока е и какво може да очакваш от нея? ДЪРЖА ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ ЦЕЛУВКИТЕ СА ФИЗИЧЕСКИ КОНТАКТ. Надявам се след това да си си измил зъбите старателно, защото няма как да измиеш съвестта си!
  • Иренадобави отговор към форумната тема: Помощ! Кажете ми с какво да убия тези гъбичкипреди 1 годинаЗдравейте, няма нужда да ви казваме, че лечението по интернет е непрепоръчително, а също и опасно за здравето. Симптомите, които описвате, не приличат в никакъв случай на гъбична инфекция, затова и най-вероятно противогъчибно лечение няма да ви помогне. Препоръчваме ви да се обърнете към дежурен лекар (да, прочетохме, че нямате здравни осигуровки) в спешна помощ, където ще ви окажат първа помощ и ще получите адекватно лечение.