Ирена
Новак
  • Иренадобави коментар към: Сузанита се оля! Вижте каква снимка пусна в мрежатапреди 3 месециСузанита се оля! Вижте каква снимка пусна в мрежатаСузанита се оля! Вижте каква снимка пусна в мрежата22.01.2018ОЧЕВИДНО, според баща ѝ няма никакъв проблем, че дъщеря му се държи така. Отвратително.
  • Иренагласува за: Сузанита се оля! Вижте каква снимка пусна в мрежатапреди 3 месециСузанита се оля! Вижте каква снимка пусна в мрежатаСузанита се оля! Вижте каква снимка пусна в мрежата
  • Иренадобави форумната тема: Засилен косопад през зиматапреди 4 месециНапоследък косата ми пада ужасно, не съм сигурна дали е от сезона или има нещо друго. Препоръчайте ми билки, с които да се справя с този проблем, коса не ми остана
  • Иренадобави форумната тема: Може ли да се пие алкохол при високо кръвно?преди 4 месециЧувала съм, че употребата на алкохол в малки количества намалява кръвното, но нз дали е вярно. И въобще може ли да се пие твърд алкохол ако си хипертоник?
  • Иренадобави отговор към форумната тема: Влюбен съм в 2 женипреди 2 годиниПритежаваш емоционалната дълбочина на 15 годишен пубертет, който смята, че всичко с цици може да се .... Очевидно не държиш нито на едната, нито на другата, след като за 8 (осем) години цифром и словом не си успял да прецениш коя обичаш и с коя би искал да остарееш. И докато съпругата ти живее в блажено неведение с какъв емоционален палячо живее, то жената от жп гарата е напълно наясно и продължава да те търси. Това не ти ли подсказва що за стока е и какво може да очакваш от нея? ДЪРЖА ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ ЦЕЛУВКИТЕ СА ФИЗИЧЕСКИ КОНТАКТ. Надявам се след това да си си измил зъбите старателно, защото няма как да измиеш съвестта си!
  • Иренадобави отговор към форумната тема: Помощ! Кажете ми с какво да убия тези гъбичкипреди 2 годиниЗдравейте, няма нужда да ви казваме, че лечението по интернет е непрепоръчително, а също и опасно за здравето. Симптомите, които описвате, не приличат в никакъв случай на гъбична инфекция, затова и най-вероятно противогъчибно лечение няма да ви помогне. Препоръчваме ви да се обърнете към дежурен лекар (да, прочетохме, че нямате здравни осигуровки) в спешна помощ, където ще ви окажат първа помощ и ще получите адекватно лечение.