• monny_bmwдобави отговор към форумната тема: Бременна ли съм или не?преди 8 месециНе се шашкай, може да се дължи на нервна почва, на промени във времето, или на много други фактори.
  • monny_bmwдобави коментар към: България в траур! Нели Петкова си отиде завинагипреди 1 годинаБългария в траур! Нели Петкова си отиде завинагиБългария в траур! Нели Петкова си отиде завинаги23.08.2016Абе вие луди ли сте ? Имате ли представа "траур" какво означава наистина ?
  • monny_bmwси добави аватар. Добави и ти!преди 1 година
  • monny_bmwдобави отговор към форумната тема: Ревнувам го...Какво да правя??преди 1 годинаДа си признаем, жените сме способни да се филмираме за много неща и то не от вчера. Поздравявам те, че си поговорила с него. Това да споделяш страховете си не е причина да го губиш, напротив.
    От личен опит ти казвам, че не си сгрешила.
    И да, както прочетох в един от коментарите, щом е с теб значи ти имаш нещо, което тя няма. И това само може да те радва. Че е ИЗБРАЛ теб. Успокой се и успех за напред
  • monny_bmwдобави отговор към форумната тема: Нямам цикъл, помогнетепреди 2 годиниПърво, трябва да се успокоиш. При всяко момиче идва различно-при едни рано, а при други късно. Ако си подложена на стрес, е нормално да го няма. А за да си по-сигурна, отиди на лекар