Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Мъжът ми и сестра му - има ли нещо нередно между тях?преди 5 годиниЗдравейте!
    Преди 3 години се запознах с мъжа ми, любов от пръв поглед, много емоции и тн, в крайна сметка се оженихме. Тогава се запознах и със сестра му, която живее с нас.
    Първоначално не виждах нищо нередно в отношенията им, но с времето започнах да се чудя, доколко платонични и нормални са те.

    Като за начало, още когато идвах на гости при него, няколко пъти той ми спомена, че след като съм си тръгнела сутринта, сестра му идвала и си лягала до него. Тогава ми се стори странно, но не отдадох голямо значение.

    В последствие, на мен ми се наложи да живея на друго място за няколко месеца (във връзка с работата ми), той имаше възможност да идва при мен, но много рядко се случваше, а когато го питах защо - отговаряше че цяла нощ е бил със сестра си. Веднъж ми каза, че е заспал и затова не е дошъл, но след няколко дни се изпусна, че пак е бил със сестра си, и тя му е казала да ме излъже че спи.

    Не след дълго тя се запозна с един мъж, започнаха да излизат, той дори в един момент заживя у нас. Мъжа ми беше толкова бесен, че тя си има някого, и не се спря докато не ги раздели, непрекъснато говореше против него, изтъкваше лошите му черти, и се опитваше да настрои всички срещу него.

    Спомням си дори една вечер, аз се бях прибрала у дома (по време на няколкомесечното ми отсъствие), седнахме да вечеряме четиримата, но сякаш на масата бяха само мъжа ми и сестра му. Прибрахме се да си легнем, аз разказвах нещо на мъжа ми, но той не ме слушаше - гледаше през прозореца. Станах да видя какво става и видях че гледа сестра си.

    Без нищо да ми каже, излезе, отиде при нея, казаха си нещо, след което той се върна. Влезе при мен, започна да се заяжда, и не се укроти, докато не се скарахме, след което просто излезе. Аз също излязох да се поразходя, но пред него вратата какво да видя?

    Мъжа ми и сестра му, седят в колата и си говорят. Когато го попитах какво става, започна да ми крещи как съм го обсебвала, и как той нямал право да излезе със сестра си и да си поговорят. Съгласна съм, но той беше прекарал предните не знам колко дни с нея, а мен не беше виждал.

    Друг случай който ме втрещи беше, когато влязох в кухнята и ги заварих двамата, тя по хавлия и му даваше бисквитки в устата.

    Има и хиляди други случки, как я зяпа, как е нервен а щом тя влезе в стаята започва да се смее, как облича дрехи, които тя му е казала, че харесва и т.н. Но ако започна да изброявам, ще стане сутрин.

    Питала съм го многократно какво се случва, дали има нещо, което не знам, а трябва, но винаги отрича и твърди че всичко е плод на фантазията ми.

    Исках да се посъветвам и с вас, как вие смятате - има ли нещо нередно тук, или просто аз преувеличавам?