Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Имам спешна нужда от парипреди 7 годиниНяколко месеца нямахме много пари и не плащахме много сметките за ток в квартирата. Зимата сметките са просто непоносимо високи, но за съжаление днес хазяина дойде и ни даде срок 72 часа да ги платим, в противен случай трябва да напуснем квартирата. Времето е много кратко, а аз няма откъде да намеря пари, в същото време, ако ни изгони оставаме на улицата.

    Моля ви, посъветвайте ни какво да правим
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Препоръки за добър сервиз за телефонипреди 7 годиниМоля ви, препоръчайте ми читав сервиз за телефони в София, където да бъда сигурна,че ще ми поправят телефона, без да взимат здрави части и да ми слагат някакви счупени и подобни неща.

    Искам да са наистина коректни и да работят добре. Наслушала съм се и съм се нагледала на измамници.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Търся специалния балсам за коса след подстригванепреди 8 годиниНякой ползват кристали, а други балсам без отмиване.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Летните плетени ботуши стават ли за есента?преди 8 годиниС кецове е много по-удобно и да вали, поне ще знаеш, че няма целите ти крака да са мокри.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Светът на нашите децапреди 8 годиниБлагодаря! Успех и на вас. Нали за това са децата, винаги да са до нас и да ни радват.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Светът на нашите децапреди 8 годиниДнес моето дете каза за първи път думичката "мама". Разплаках се от радост, нямате представа колко щастлива се почувствах. Това ме провокира да създам тази тема, в която да споделяме всички интересни и забавни моменти от живота на нашите деца. Споделете и вие вашите съкровенни моменти.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Кой комплект за педикюр е по-добър?преди 8 годиниЗа колко пари трябва да си взема комплект за педикюр, за да бъде що годе качествен?
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Ноктопластика - резултати, цени и поддръжка?преди 8 годиниГелът не е ли също доста вреден?
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Ястия с телешко месопреди 8 годиниБургер с телешки кюфтета.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Искам диета, с която да сваля поне 5 кгпреди 8 годиниИма доста диети, с които бързо ще свалиш 5 кг, но след това също толкова бързо ще си ги върнеш.