Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Търся сродни душипреди 8 годиниИ аз се включвам, даже с няколко гласа (познавам още няколко човека )
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да действам с косата (Тривитаминол) преди 8 годиниАз също използвам тривитаминол със смес от кисело мляко или сметана и мед като маска и стоя за два часа. За хапчетата-не знам, но трябва да обърнеш сериозно внимание на храненето и достатъчния прием на витамини и минерали,третирането и дори миенето. За бърз растеж на косата много съм чувала да препоръчват маската с горчица, заради загряващия и ефект. Търпение и ще стане.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Нови сайтове за онлайн пазаруване?преди 8 годиниАз също залагам на онлайн магазините, има всичко, даже вече имам чувството,че е по-сигурно да се пазарува онлайн отколкото във физически магазин. Аз лично последно си поръчах от banana.bg едни страхотни кухненски ножици и от kozelat.com - рециклирани лаптопи и компютри. За сега съм много доволна от пазаруването онлайн, дори и нещо да не е както трябва, винаги са ми връщали парите или заменяли стоката, даже и от Китай, когато си поръчвах.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да му кажа, че го обичампреди 8 годиниЗа мен по-важно е да се показва, а не казва...Лично мнение-чакай и показвай. Моята статистика за съжаление е, че като им го кажеш веднъж и интересът след това рядко спада и настава някакво отдръпване.
  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 8 години
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Йога в къщипреди 8 годиниИ аз съм на домашна йога с клипчета..Аз не съм достигнала някакво кой знае какво ниво, но сестра ми е направо факир, много напредна за около година и то само на домашна йога.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: С какво да помогна на косата си??преди 8 годиниАз си правя много маски за коса с различни масла и съм много доволна, но най-вече подрязване.