Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да действам с косата (Тривитаминол) преди 8 годиниЗа бърз растеж на косата ми бяха препоръчали хининова вода - пробвай, ако искаш, купува се от аптека. Също пробвай да съобразиш подстригването с фазите на луната - има специални дни, в които подстрижката помага за бърз растеж.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Една от тайните на дълголетиетопреди 8 годиниТо движението ясно, ама има още една тайна, а именно гореспоменатото "не му мисли". От твърде много мислене никой не е станал по-щастлив или по-здрав. Някак си така по-лекичко трябва да прелитаме над проблемите, да сме търпеливи и да помним, че "и това ще мине"...
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Танците, като метод за отслабванепреди 8 годиниСпециално за народните танци съм чела и чувала много пъти, че не са просто за забавление или поддържане на форма. Т.е. получаваш и бонус добър енергиен баланс в тялото, което допълнително спомага спокойствието, доброто настроение и красотата. Също така хорото свързва хората помежду им и ги прави по-щастливи. Иначе чисто физически в народните танци има много подскачане, а това стяга много мускули и разтоварва килограми.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Аз съм на 23, а той на 18преди 8 годиниМисля че ясно се е изразило момчето, предпочита той да води. Чакай следващия му сигнал и не го обсипвай с внимание, така мисля аз. Една жена, за да е желана, трябва да се прави малко на недостъпна
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да му кажа, че го обичампреди 8 годиниСъгласна съм с Keya - дръж го в напрежение! Тези неща се усещат и се показват с отношение. И наистина понякога думите "обичам те" развалят нещата. Прави му комплименти, казвай му колко добре се чувстваш с него и колко си щастлива, но избягвай "обичам те". Ако е писано да сте си заедно, може никога да не ти го каже, но един ден ще ти падне на колене с годежен пръстен или най-малкото ще ти каже, че е готов да сподели живота си с теб. Само бъди търпелива и се наслаждавай на момента.
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 8 години