• М7добави форумната тема: Вече 3 години съм лудо влюбена в него...преди 8 месециЗдравейте. Искам да ви попитам как мога да забравя момчето, което харесвам. Просто с него съм преживявала изключително невероятни моменти и емоции, които не мога да забрачвя. Почти всяка минута си мисля за него. Но той ме отбягва и даже няколко пъти съм го виждала как си прикрива очите, когато се разминаваме. Много е гадно и болезнено. По това разбирам, че не ме харесва, но не мога да го забравя. Виждам, че няма логика да го харесвам щом той ме избягва, но не мога и не знам защо.

  Неговият горе-долу най-добър приятел мисля, че и той ме харесва и си мисля, че може би ако и двамата ме харесват, той да не е с мен, за да не си развалят приятелството. Но и в двата случая се вижда, че няма да е с мен. За това искам да го забравя, но не знам защо е толкова трудно. От горе-долу 3 години вече го харесвам. През тях може да съм се влюбвала в други момчета, но явно не истински, защото пак се връщам към неги.

  Почти всяка нощ го сънувам в хубави и лоши сънища. Всеки път когато се сетя за него си мисля за нашите спомени. Но сега ме отбягва. Явно не знача и не съм значила нищо за него. За това искам да го забравя, но ми е много трудно и не знам как. Много е болезнено и мисля, че ако го забравя тази болка ще изчезне. Ако знаете как да го забравя, моля помогнете ми. Ще съм ви много благодарна.
 • М7добави форумната тема: Как и дали да му кажа че го харесвам?преди 1 годинаЗдравейте. От около месец харесвам едно момче. И искам да му призная че го харесвам. Но сме от един клас и ако не се получи мисля, че ще е неудобно да се виждаме всеки ден. Но сме последна година в едно училище. Не съм и много сигурна дали ме харесва.

  Винаги се държи мило с мен, но той е добър и се държи така с всички момичета. Доста често гледа към мен, когато сме в часовете. По физическо играем няколко човека заедно с него и много се забавляваме. И в този час също ме гледа много често.

  В някой часове седим заедно и когато иска да се премести до някой друг за един час ме пита дали има проблем да се премести.В смисъл, че пита дали няма да ми е гадно, ако се премести. А това ми е малко странно да пита това. Ако иска да седне до някой друг просто да иде. Щом ме пита може и да има нещо малко към мен. Но в междучасията той се движи с други групи.

  Аз нямам много приятели в класа и не се движа с никой. Просто отивам при някой за малко и така.Знам, че пиша огромен текст и няма чак толкова информация, но ще съм ви благодарна ако ми дадете някакъв съвет от тази информация.
 • М7добави форумната тема: Харесвали ме той или не?преди 2 годиниЗдравейте. Аз съм на 12 години и харесвам едно момче, но не знам дали ме харесва. Харесвам го от доста време - над 2 години. Познаваме се от малки. Той беше много близък с мен, когато се виждахме. Много често си говорихме само двамата. Когато приятелките ми ги нямаше, той винаги беше поне за малко при мен и после отиваше при неговите. Той ми споделяше, че харесва някакво момиче от неговия клас, но после спря. В един момент се отдалечи от мен и то доста. В училище, като ме види и все едно съм прозрачна, невидима за него. :cry: Моите приятелки от класа често, като ни подминаваше ме дразниха и може би ги е чул и му е странно. Все пак и аз ако разбера, че някой ме харесва и двата случая ще ми е странно и няма да мога да реагирам. Много съм объркана! Мисля, че не ме харесва, но просто някак не мога да спра да го харесвам не мога. Имала съм най-прекрасни моменти с него, но нещо изведнъж... :n: Помогнете ми, моля. Нищо не разбирам вече съм объркан твърде много щом искам помощ!
 • М7направи своята регистрация в ezine.bgпреди 2 години