Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Как да разбера дали ме харесва?преди 6 годиниНа 14 съм. Харесвам едно момче от моя клас, но не мога да разбера дали той ме харесва. Неговите приятели казваха, че той ме харесва (но тогава аз него не), но мислех, че те се шегуваха. Казваха го почти всеки ден.

    Обаче от тогава почти постоянно го виждам да е обърнат към мен и когато аз си вдигна главата от тетрадката да гледам госпожата той веднага си мести главата на някъде другите. Както и в междучасията си измества погледа.

    С него не сме точно приятели, по-скоро сме главно като съученици. От както и аз почнах да го харесвам, много по малко се обръща към мен. Понякога очите издават, но не знам кого от двамата ни. Ще се радвам ако ми отговорите какво мислите по въпроса и да ми дадете съвети. Надявам се да ми отговорят поне двама трима човека...
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Вече 3 години съм лудо влюбена в него...преди 7 годиниЗдравейте. Искам да ви попитам как мога да забравя момчето, което харесвам. Просто с него съм преживявала изключително невероятни моменти и емоции, които не мога да забрачвя. Почти всяка минута си мисля за него. Но той ме отбягва и даже няколко пъти съм го виждала как си прикрива очите, когато се разминаваме. Много е гадно и болезнено. По това разбирам, че не ме харесва, но не мога да го забравя. Виждам, че няма логика да го харесвам щом той ме избягва, но не мога и не знам защо.

    Неговият горе-долу най-добър приятел мисля, че и той ме харесва и си мисля, че може би ако и двамата ме харесват, той да не е с мен, за да не си развалят приятелството. Но и в двата случая се вижда, че няма да е с мен. За това искам да го забравя, но не знам защо е толкова трудно. От горе-долу 3 години вече го харесвам. През тях може да съм се влюбвала в други момчета, но явно не истински, защото пак се връщам към неги.

    Почти всяка нощ го сънувам в хубави и лоши сънища. Всеки път когато се сетя за него си мисля за нашите спомени. Но сега ме отбягва. Явно не знача и не съм значила нищо за него. За това искам да го забравя, но ми е много трудно и не знам как. Много е болезнено и мисля, че ако го забравя тази болка ще изчезне. Ако знаете как да го забравя, моля помогнете ми. Ще съм ви много благодарна.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Как и дали да му кажа че го харесвам?преди 8 годиниЗдравейте. От около месец харесвам едно момче. И искам да му призная че го харесвам. Но сме от един клас и ако не се получи мисля, че ще е неудобно да се виждаме всеки ден. Но сме последна година в едно училище. Не съм и много сигурна дали ме харесва.

    Винаги се държи мило с мен, но той е добър и се държи така с всички момичета. Доста често гледа към мен, когато сме в часовете. По физическо играем няколко човека заедно с него и много се забавляваме. И в този час също ме гледа много често.

    В някой часове седим заедно и когато иска да се премести до някой друг за един час ме пита дали има проблем да се премести.В смисъл, че пита дали няма да ми е гадно, ако се премести. А това ми е малко странно да пита това. Ако иска да седне до някой друг просто да иде. Щом ме пита може и да има нещо малко към мен. Но в междучасията той се движи с други групи.

    Аз нямам много приятели в класа и не се движа с никой. Просто отивам при някой за малко и така.Знам, че пиша огромен текст и няма чак толкова информация, но ще съм ви благодарна ако ми дадете някакъв съвет от тази информация.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Харесвали ме той или не?преди 8 годиниЗдравейте. Аз съм на 12 години и харесвам едно момче, но не знам дали ме харесва. Харесвам го от доста време - над 2 години. Познаваме се от малки. Той беше много близък с мен, когато се виждахме. Много често си говорихме само двамата. Когато приятелките ми ги нямаше, той винаги беше поне за малко при мен и после отиваше при неговите. Той ми споделяше, че харесва някакво момиче от неговия клас, но после спря. В един момент се отдалечи от мен и то доста. В училище, като ме види и все едно съм прозрачна, невидима за него. :cry: Моите приятелки от класа често, като ни подминаваше ме дразниха и може би ги е чул и му е странно. Все пак и аз ако разбера, че някой ме харесва и двата случая ще ми е странно и няма да мога да реагирам. Много съм объркана! Мисля, че не ме харесва, но просто някак не мога да спра да го харесвам не мога. Имала съм най-прекрасни моменти с него, но нещо изведнъж... :n: Помогнете ми, моля. Нищо не разбирам вече съм объркан твърде много щом искам помощ!
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 8 години