Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Не мога да разбера, харесва ли ме или не!преди 8 годиниДа аз имам приятел, а този мъж е мой колега, и не мога да разбера харесва ли ме или си въобразявам
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Не мога да разбера, харесва ли ме или не!преди 8 годиниНе мога да разбера, дали ме харесва, иска ли нещо от мен
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Не мога да разбера, харесва ли ме или не!преди 8 годиниЗдравейте! Може би историята ми е малко банална, но има нещо което ме гризе от доста време и не мога да разбера какво се случва! И така, аз съм на 28 години имам сериозна връзка и то много успешна той е на 33 и ми е мениджър във фирмата, която работя. Така до тук добре, обаче от едно известно време усещам нещо от негова страна но не мога да преценя дали има нещо или си внушавам понеже нямам много опит с мъжете.

    Идва при мен на работа, когато съм аз на смяна, усмихва се, бъзика се и веднъж го хванах как ме огледа от долу до горе, и естествено не е само това, молим ме е да му взимам вода като може да помоли всеки друг естествено, обажда ми се и ми задава въпроси, на които знае отговора, но ме заприказва за друго.

    Преди 5-6 дни дойде вечерта късно при мен бях още на работа и ми помогна да затваря офиса, хвърли ми боклука и дори ме закара до нас!!! Рядко но понякога се бъзика с мен в чата. Искам да поясня, че има дете от приятелката си, с две думи уж е семеен и не мога да разбера има ли симпатии към мен или просто уважение! Благодаря предварително за търпението и съветите!
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 8 години